недеља, 07. јануар 2018.

Зашто Израел бојкотује Слободарску партију Аустрије?

Извор: The Cartoon Collection | MEMRI

И председник Групе израелско-аустријског пријатељства у израелском Кнесету, и званична организација аустријских Јевреја (Israelitische Kultusgemeinde), и Светски јеврејски конгрес - сви су подржали премијера Израела Бењамина Нетањахуа у његовом позиву на бојкот Слободарске партије Аустрије, наводно због њене нацистичке прошлости - и без обзира што је грађански законик заснован на нацистичким Нирнбершким законима.

Тако Амир Перец, председник Израелско-аустријског пријатељства, бивши заменик премијера и министар одбране, некада председник Лабуристичке странке а сада први човек Федерацје радничких синдиката, уз све то и градоначелник Сдерота, у ауторском тексту за "Џерусалем пост" каже да он и колеге у потпуности подржавају премијеров бојкот Слободарске партије Аустрије.

"Израел је последња земља на свету која би Слободарској партији Аустрије смела да одобри да је кошер...а с обзиром на покушаје СПА да се додвори Израелу - али само зато да би прикрила мржњу спрам других етничких и религијских мањина - Израел никада Слободарској партији неће лупити кашрут-печат...Реткост је да припадник опозиције аплаудира премијеру, али Нетањахуов позив на бојкот СПА је одлука коју чврсто подржавам...Суспендовање свих сусрета на министарском нивоу између израелских државних функционера и припадника СПА је исправна одлука. У својству председника Групе израелско-аустријског пријатељства Кнесета, такву одлуку сам пренео и на ниво парламента."

Перец је нагласио да је рад даљем развијању "односа и остваривању заједничких интереса и вредности" са свим другим аустријским странкама - које, дакле, завређују да им се лупи кашрут-печат, тј. ознака да су кошер - али да је оваква Слободарска партија Аустрије за Јевреје нешто неприхватљиво.

И на друге начине се Перец трудио да образложи зашто Јевреји мрзе СПА - због "антисемитизма" и чињенице да су неки од оснивача СПА, која постоји од 1950-их, тридесетих година прошлог века били припадници Национал-социјалистичке партије.

Како год, сво ово хистерисање израелских званичника је чисто лицемерје, јер је Грађански законик Државе Израел директно заснован на нацистичким Нирнбершким законима.

Штавише, израелски закони о имиграцији изричито забрањују да се нејевреји - као што су муслимани и хришћани - настане у Израелу, а све у циљу очувања расновећински јеврејске природе Државе Израел.

Закон о држављанству и уласку у Израел 5763 Кнесет је усвојио 31. јула 2003.

По том закону, држављани Ирана, Авганистана, Либана, Либије, Судана, Сирије, Ирака, Пакистана, Јемена, Западне обале и Појаса Газе су неподобни за стални боравак у Израелу, чак и ако су у браку са израелским држављанином. Осим тога, истим законом се Арапима који имају израелско држављанство, тј. онима који нису прогнани после стварања Израела, забрањује да у Израел доведу своје палестинске супружнике и да за њих траже израелско држављанство.

И када израелски и Јевреји из света критикују Слободарску партију Аустрије шта је друго до лицемерство - толико очигледно да се не може рећи "ето, дешава се", већ "ово је намерно".

Јер, по Јеврејима, један закон важи за гоје, други за Јевреје.


Напомена преводиоца: Оштар АНТИРАСИСТИЧКИ чланак, али ниједном речју није споменут повод оваквој реакцији Израела. Шта је Слободарска партија Аустрије то учинила да дође на удар најутицајније нације на свету? Биће да је у питању крајње оштра политика СПА према тзв. имигрантима...

Austrian far-right FPÖ draws ire over refugee internment plan | Europe | DW | 05.01.2018 - Austrian far-right FPÖ draws ire over refugee internment plan The head of Austria's nationalist Freedom Party wants to place refugees in army barracks. Critics are appalled. But this isn't the first time the FPÖ has made headlines with populist campaigns...

А шта се Јевреје тиче аустријска и уопште европска имигрантска политика? Тиче их се из истог разлога с којег Сорош (у име својих газда) подстиче, организује и остварује денационализацију европских држава плавећи их "избеглицама", углавном муслиманијом у најбољим годинама за насиље и размножавање.

И како се то на најдиректнији могући начин тиче и Србије, препоручићу вам да (опет?) прочитате Прилог истраживању јеврејског доприноса у стварању "европске нације" (ВИДЕО). и погледате сва 164 чланка под ознаком "Ционизам".


Извор: International Jewry Endorses FPÖ Boycott – The New Observer
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Debian -- The Universal Operating System


5 коментара:

 1. Одличан чланак, стално треба објашњавати овцама како се праве џемпери. Спасиба. За додатно проучавање треба узети русске изворе, јер су они народ који је највише окупиран и у канџама циониста
  http://blagin-anton.livejournal.com/
  https://levhudoi.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Не знам руски.
   Али знам да су јељцин, Козирјев и компанија били Јевреји...
   И да им се наследник труди да им се не замери превише - можда зато што зна да још није спреман даудари на такву силу, а можда...мука ме ухвати и кад помислим.
   Хвала на лепим речима за чланак, тј. избор чланка, и за разумевање зашто такве ствари преводим.

   Избриши
  2. Велика Метла09. јануар 2018. 15:24

   С обзиром да се историја понавља,не би ме чудило да овај Путин буде као што је био Лењин! Давати народу "на кашичицу"(као Србима за време братства и јединства)патриотизма,јер је народу који је на муци свако,па и најмање,добро важно,и нажалост довољно да тај исти народ заслепи да не виде праву истину,а овамо иза паравана зло и наопако!

   Избриши
 2. Велика Метла09. јануар 2018. 15:30

  Боре се чифути свим силама да обавезно угурају муслимане,"мигранте",(све ме страх да су чифути толико хумани према муслиманима,па су забога забринути за "здравље"тих истих муслимана),да би направили огромну штету хришћанима,пошто су претходно дали да се убије Син Господа Бога,Исус Христос,од којега су се чифути одавно одрекли,па им зато хришћанство и смета,јер их потсећа на оно шта су урадили(исти је случај као и са рватима и балијама које Срби константно потсећају КО су и од КОГА су настали)! Ако барем не могу уништити хришћане моћи ће са овим "мигрантима"правити хришћанима штету и немире!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. По сведочењима жидовских раббина (раввина) њихова вера је настала из ислама. Отуда се и они обрезивају. По њима то их одваја од нејевреја и чини их посебнима (?!). Међутим, "капичари" су унели кукавичије јаје и хришћанима, погледајте црквени календар СПЦ и видећете како је обележен 14.јануар. (обрезање Господње, а затим под тим појмом погледајте колико много има икона којима с ово потврђује).
   Особе које спроводе религију "Иегови сведоци" су најбројнија група на свету и публикују своје књиге на преко 88 језика у тиражима од преко 36 милиона примерака.
   Новопеченим присталицама наплаћују десетерац.

   Избриши