Сатанистички Ватикан: Пријемна дворана "Павле VI"


Међу бројним чудним и сумњивим статуама, фонтанама, фасадама и структурама Ватикаа, папска дворана за пријеме се истиче својом невероватном рептилоидношћу, толико личи на змију. Завршено 1971. године, ово здање је само делимично унутар стварне границе града-државе, али је читава зграда, и споља и изнутра, очигледно рептилоидна.

Званичан назив јој је Пријемна дворана "Павле VI", по папи Павлу VI, поглавару Католичке цркве од 1963. до 1978. године, који је био, кажу, пристојан папа, иако је био умешан у прикривање и игнорисање сексуалног злостављања младића од стране католичког свештенства. На те "скандале" је упозорен писмом пречасног Џералда М. К. Фицџералда од августа 1963. године, у коме је посаветован да предузме озбиљне мере - што Павле VI никада (и ништа) није учинио.

Грађевина је на овој фотографији, онако, рекло би се тек чудноватог облика - све док се уз њу не постави фотографија главе поскока:


Обратите пажњу на сличности у облику крова и темена главе змије, љуспастог покрова и коже, и места прозора и змијских очију.

Дворану је пројектовао чувени италијански архитекта Пјер Луиђи Нерви. Прима 6 300 верника који ће се сусрести с папом, који се налази на бини испред огромне сатанистичке скулптуре "Васкрсење" (La Resurrezione) Перикла Фацинија, чија је замисао наводно била да представи Христово уздизање из нуклеарне експлозије:

"Одједном ми је дошла идеја о Христу који проповеда мир већ 2000 година са места на којем се последњи пут молио: гетсиманског маслињака ... Имао сам идеју да представим Христа као да поново васкрсава - из великог маслињака, мирног места Његових последњих молитви којег је захватила нуклеарна експлозија. Христ излази из кратера створеног нуклеарном бомбом; грозна експлозија, вртлог насиља и енергије", каже Нерви у Pericle Fazzini, 74, a Sculptor for Vatican - NYTimes.com

Међутим, гледано из одговарајућег угла, Христова глава личи на главу змије с разјапљеним раљама, спремне да уједе:


И унутрашњост папске пријемне дворане је змијолика, са два отровна зуба изнад сцене. Гледано и са сцене и са улаза за публику, сала неодољиво подсећа на змију, свеједно што неки кажу да је то само илузија и да треба поразмислити о дубљем значењу:

"'Личи на...' је варљива ствар. Склони смо да позната нам обличја видимо и у облацима и камењу. Тако и овде. То се зове пареидолија. Фотограф је намерно бирао сочива и углове снимања који ће дочарати слику змије...Нема никаквих змија у дворани. Постоји само једна - на искривљеној слици, јер је слика тако занимљивија." - Why does the Paul VI Audience Hall (in Rome/ Vatican City) look like a serpent? And what does this say about the intentions of the Catholic Church? - Quora

Добро. Ево како дворана изгледа с улаза:


Је л' и то фотографски трик?

Поглед с папске сцене...са још отровних змијских зуба:


Велики витражни прозори с обе стране дворане су такође рептилоидног дизајна: вертикални прорези у овалу (змијског ока):



Симболизам и езотеријско значење

Ватикан је, иако се налази у Риму, суверена држава, која већ на први поглед открива непојамно богатство и мноштво чудноватих симболичних објеката. На пример, чувена Фонтана борове шишарке (Fontana della Pigna) јесте у облику велике борове шишарке, али по многима та борова шишарка у ствари представља пинеалну жлезду, малу жлезду у људском мозгу за коју се верује да је извор духовности.


Из ваздуха гледано, Ватикан личи на огромну кључаоницу - небеских вратију, наравно. Таква архитектура не настаје случајно, поготово не усред Рима, у светској престоници велике архитектуре. Стога је незамисливо да здање чувеног архитекте случајно испадне налик змији, макар Ватикан порицао да уопште постоји таква сличност.


Независни истраживачи већ годинама разоткривају мрачни симболизам Католичке цркве, посебно истичући симболику и скривена значења и поруке њене архитектуре.

"Јехова посла огромне змије међ народ, и оне уједоше многе, многи Израелац умре. Људи дођоше код Мојсија и рекоше му: 'Грешили смо, јер говорасмо против Јехове и тебе. Умоли Јехову да змије отера.' И Јехова мољаше за народ.

И Јехова рече Мојсију: 'Направи огњену змију и стави је на стуб. И биће да ће поживети свако кога је змија ујела, ако је погледа. Мојсије је направио бакрену змију и поставио је на стуб; и бивало је да је поживео свако кога је змија ујела, ако је погледао бакрену змију." - Библија

У Библији, змија симболише и мудрост, као у причи о Адаму и Еви, али чешће означава присуство зла:

"Можда је најчешће приказивање змије као непријатеља уопште, а посебно Сотоне." - The Meaning of the Snake or Serpent as a Christian Symbol in the Bible | Synonym

Ако овоме придодате приче о крвним линијама илумината и теорију да светска елита припада хибридној раси људи-рептила, и да њени припадници владају моћним институцијама попут Католичке цркве, онда је нормално што Пријемна дворана "Павле VI" привлачи толику пажњу. У сваком случају, да одише злом - одише. Намерно?

Ево шта о свему томе, детаљно, каже Дејвид Ајк: David Icke Historical Evidence About The Royal Reptilian Bloodlines - YouTube


Ранији преводи о Ватикану - 16 чланака

Аутор: Бак Роџерс
Извор: Inside the Pope's Reptilian Audience Hall in Vatican City
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Crunchbangplusplus

1 коментар:

  1. КАЖУ СВЕТИ ОЦИ ДА ЈЕ НАЈВЕЋИ УСПЈЕХ СОТОНЕ ДА УВЈЕРИ ЉУДЕ ДА НЕ ПОСТОЈИ..."..све је то случајно, све се то вама чини- а и да јесте тако, нема ту лоше намјере, нема ту налогодаваца..."

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!