Идолопоклоничка бесловесност или "Смешне слике са Путином"

Од жалосног ка...да ти се стомак преврне.

Нисам мењао изворни редослед фотографија, осим што прву нисам оставио да буде насловна, јер је технички килава а појављује се и касније.

Уредник веб-сајта English Russia » Daily selected things from Russia and ex USSR countries jе овако образложио чему овај прилог:

"Неко мора - појављује се све више фотографија са ликом председника, па рекосмо ајд да нешто од тога пренесемо и вама, да уживате."

Нисам сигуран да ли је Рус саркастичан или стварно мисли да је овакав кичерај симпатичан. Какогод, мој мотив...

Мој мотив је стид због реаговања Путина и званичне Русије на најновију израелску агресију на Сирију. Мук што пара уши, и још гласније ћутање српских "русофила", у овим фотографијама бесловесних обожавалаца и (не)дела им имају, сматрам, одличну илустрацију.







Извор: Funny Photos with Putin | English Russia
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Crunchbangplusplus

1 коментар:

  1. Зашто сви толико желе да Руси изврше колективно самооубиство?
    Да ли је толико тешко за раумети да Руси морају да купе време како не би поново дошли у ситуацију из 1914. и 1941.године када су у рат са најмоћнијим земљама ушли неспремни и при том претрпели огромне губитке у људству?

    Зашто некад не ставимо по страни наше ситне жеље (у домену психологије млађег брата који очекује да ће стари и јачи брат увек да га брани) и размислимо о стварној ситуацији у којој се налази Руски народ и држава им у целини и које су стварне намере комплетног запада...?

    Без обзира шта ко желео, али Путин је некако успева да купи толико потребно време да колико толико припреми народ и војску за наметнут им рат (који је узгред буди већ почео али се сви фемкају да га јавно помену).

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!