Гилад Ацмон: Јевреји на Месецу

Планета Земља је постала преопасно место за...

О, како су Јевреји узбуђени. Израел је у уторак најаввио да ће у децембру 2018. послати своју прву свемирску летелицу на Месец!

Већина јеврејских организација је усвојила став да је планета Земља постала преопасна за синове и кћери Израиља. Одлуку да се на Месец шибне свемирски брод подстакли су резултати онлајн анкете што ју је спровела организација Глобална кампања против нетрпељивости спрам Јевреја (Global Campaign Against anti Jewish Bigotry - CAAJB).
Нову јеврејску космичку авантуру поздравиле су и бројне ционистичке организације. Што је и разумљиво. Ционисти су обећали да ће Јевреје учинити "Народом као што су сви други народи". Израел је обећао да ће оживети ново јеврејство, порушити зидове гетоа и учинити да Јевреји постану омиљен и вољен свет. А не би тако. Снимци са стотинама израелских снајпериста како пуцају на голоруку палестинску младеж не говоре добро о јеврејској држави. Као ни зидови око ње. У ствари, ционизам није решио ниједан проблем Јевреја, само их је изместио на ново место.

Нова јеврејска планета пружиће нову наду народу који је патио током читаве своје историје. По први пут, Јевреји ће бити астронаути као и сви други космонаути.

Организација Јеврејски глас за мир и три друга слична антиционистичка удружења Јевреја из Бруклина такође се радују најављеном израелском свемирском програму. "Планета без људи за људе који контролишу Сенат" - насловише једно своје саопштење.
 
Главни задатак израелске мисије је да на Месец побије заставу Израела. Потом ће свемирски брод засадити борове по целом Месецу, који ће јеврејске месечеве насељенике подсећати на планину и горје Кармел у прапостојбини, и све оне напуштене штетлове по Источној Европи.

Експедицију ће у децембру вознети ракета Илон Маскове компаније "Спејс Икс". Примесечење би требало да буде у фебруару, неколико дана пре Пурима.

За шта је све, као што је ред, потребна нова химна. Компоновао ју је видовити Мел Брукс:

Mel Brooks' Jews in Space

We're Jews out in space
We're zooming along
protecting the Hebrew race

We're Jews out in space
If trouble appears
we put it right back in its place

When goyim attack us
We give 'em a smack
we'll slap them right back in the face

We're Jews out in space
We're zooming along
protecting the Hebrew race




Претходно од истог аутора: Гилад Ацмон: Јевреји, Израел и сиријски "мигранти"

Аутор: Гилад Ацмон
Извор: Jews on the Moon — Gilad Atzmon
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Кранчбенг++ Линуксу

1 коментар:

  1. Они пре свега за себе кажу да су придошлице на земљу, јер су настали као генетски потомци монструма придошлице (са Џупитера, њега "чекају", зову га најчешће мешијах, понекад Јаг, Јах, Јагве, Јахве, Јехова). Оплођење Еве са тим гмазоликим јесте "први грех" јер спајање жене са мушкарцем није и не може бити грех само по себи! То је жидовска подметачина нееврејима прогурана кроз јудеохришћанство.
    Тако да опсесија одласком "горе" у сусрет мешијаху је ИЗНАД свега.

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!