Прес ТВ: Нечовечна ли је душа Велике Британије (видео)





Садржај цртаћа "Шпијунирам својим окицама" 

Некад бејаше, одрасли су често започињали игру Погоди ко, на пример у аутомобилу, да забаве децу на дугим и досадним путовањима. Али данас, захваљујући опсесији британског естаблишмента званој "рат против тероризма", данас је дечја игра - задатак, "мисија".

Како нам откри Комисија за секундарно законодавство Дома лордова, британска полиција и обавештајне службе су децу претвориле у праве шпијуне за тајне операције против терориста, припадника банди и растурача дроге. Деца од 16 година и старија служе као достављачи, како полицијски, тако и тајних служби.


Напомена преводиоца:  "Вест" иранске "Прес ТВ" је стара скоро месец дана, "Спутњик" на енглеском језику, на пример, објавио ју је још 20. јула: Why Child Spies Demonstrate 'Inhumanity at The Heart of Britain' - Sputnik International

Али не мари, истина о нечовечности Велике Британије је - вечита. Иранци, каквигод сами били, добро чине што нас подсећају на факат што га стално превиђамо, нарочито сорта склона ношењу кецеља. Јер селективно сећање је један од предуслова за масонеријске медиокритете ако хоће да их се инсталира на власт.

Извор: PressTV-'Inhumanity at The Heart of Britain'"
Превео: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Бунсен лабс Линуксу

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!