Пол Крејг Робертс: Каква је то America када се њоме влада безочним, и још провидним, лажима?

Извор: Cartoon Movement
Заменик државног тужиоца Розенштајн потврди оно што рекох у претходном посту: Милер није нашао никакве доказе да је Русија утицала на исход избора 2016. године.

И, штa је онда "Русијагејт"?

"Русијагејт" је тачно оно што сам говорио од самог почетка - завера војно-безбедносног комплекса, ЦИА-е, Еф-Би-Аја, Хилари Клинтон и Демократског националног комитета против Доналда Трампа.

Трампов нагласак током председничке кампање на нормализацији односа са Русијом, од које неоконски Обамин режим створи "најопаснијег непријатеља Америке", била је претња моћи и буџету војно-безбедносног комплекса. Без демонизованог непријатеља, не би имало оправдања за 1 000 милијарди годишњег буџета и законе донете у 21. веку који у потпуности потиру мере заштите предвиђене Уставом САД.

Са становишта Хилари Клинтон и Демократског националног комитета, Трампова победа би зауставила сливање свог тог новца у њихове џепове, на основу  “pay to play” (плати да уђеш у игру - прим. прев.). Фондација "Клинтон" и сами Клинтонови су били на путу да постану милијардери, а Демократски национални комитет да убире сав новац од накнада за регистрацију. Што је требало да буде модел за једнопартијску власт. Ал' победи Трамп и све пуче.

Сумњам да је Трумп знао у шта улази. До сада, није могао да дејствује као председник. Али сада када ФИСА суд има црно на бело признања Розенштајна и комија да су Еф-Би-Ајеви захтеви за шпијунирање Трумпа засновани на обмани суда, конспираторима против Трумпа прети да буду оптужени, осуђени и послати на робију - ако Трамп буде имао петљу, што можда нема. Као што је питање и да ли уопште разуме ситуацију.

Шта год и како год било, једно је сигурно: бившем директору ЦИА-е Џону Бренану су "породични драгуљи" сада у процепу, јер је Милер потпуно омануо у доказивању да су се Трамп и Путин уротили против American Democracy. Розенштајн је изјавио, да: " У Милеровој оптужници нема ниједне тврдње да је неки Американац био свесни учесник у овим незаконитим активностима. У оптужници се не тврди да је руско деловање изменило исход избора." (И "незаконите активности" су ничим доказана тврдња - П.К. Робертс)

Бренан је, још док је био директор ЦИА-е, сведочећи пред Конгресом под заклетвом, лагао, тврдећи супротно.

Док су Розенштајн и Коми признали ФИСА суду да је Еф-Би-Ај добио одобрење за шпијунирање Трампа обмањујући исти тај суд.

Оно што се морамо запитати јесте како је могуће да у Great American Democracy људи који су потпуно лишени  интегритета, часности и поштовања истине могу добити одобрење Сената да су подобни за шефа ЦИА-е, Еф-Би-Аја и Националне обавештајне службе.

Како је могуће да ови крајње корумпирани људи могу да у својим сведочењима пред Представичким домом и Сенатом стално лажу, иако су под заклетвом, а да никада не буду позвани на одговорност?

Како је могуће да је Great American Democracy толико беспомоћна да с тим у вези не може ништа да учини ?

Каква је то America када се њоме влада безочним, и још провидним, лажима?

Постоји ли The People (народ)? Амерички народ постоји, али у ком смислу?



Претходно од истог аутора: Пол Крејг Робертс: Јадне ли Милерове оптужнице против Руса

Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Rosenstein and Mueller Running for Cover Leaving Brennan Exposed - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Debian -- The Universal Operating System