Ајде, "Спутњик", чик објави...


Александар Јовановић: Вест испод је производња ТАСС-а, државне службе као што је и "Спутњик". Али док уредништво ТАСС-а изгледа памти и уважава Лењинов пропагандни наук да се после дванаест по власт повољних вести може објавити и једна критичка, српско (ја бих рекао да је ипак црногорско-као-српско) издање "Спутњика", Русију, увек и без изузетка, мала најсветлијим бојама.

То је пропагандизам, не пропаганда.

Што можда и није лоше, не би ваљало да шеста колона зна знање.

Хвала ТАСС-у на знаку, малом али охрабрујућем, да неко ипак увиђа да је борба против алавог ђилокшког либерализма - неопходна.


Руске компаније из војне индустрије "гладују" јер служе финансијским институцијама, каже заменик премијера


https://www.innoprom.com/en/

ЈЕКАТЕРИНБУРГ, 8. јул / ТАСС /. Руске компаније из сектора војне индустрије присиљене су на ограничен буџет због великог терета дуга, изјавио је потпредседник владе Јуриј Борисов на Међународној индустријској изложби "Инопром" у понедељак:

„Индустријски сектор наменске производње гладује јер робује финансијским институцијама које не производе ништа и требало би да служе само осигуравању управљања производним процесом и стварању производа. Али оне (финансијске институције) остварују профит вишеструко већи од зараде произвођача...Више пута смо од председника тражили да среди кредитни портфолио. Могу се користити различити механизми."

Кредитни портфолио одбрамбених извођача тренутно је преко два трилиона рубаља (31,3 милијарде долара), такође је саопштио заменик премијера.

Борисов је изразио наду да ће се наредни састанак комисије за одбрану у септембру 2019. године фокусирати на питање кредитирања компанија из сектора војне индустрије.

Међународна индустријска изложба "Инопром" одржава се у руском Јекатеринбургу од 8. до 11. јула. Тема јој је дигитална производња. Партнер "Инопром-2019" је Турска, а Министарство за индустрију и трговину и управа Свердловске области су организатори изложбе. ТАСС је генерални информативни партнер и оператер прес центра.


Извор: ТАСС
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Дебијан Линуксу

1 коментар:

  1. Но, пета сионистичка колона у Русији чини СВЕ да заустави раст војне одбрамбене руске индустрије. То су ти либерали и олигарси, сви са вишеструким држављанством (Израел, Британија, США, руско само за паразитирање). Видљив је огроман напор који ВВП улаже у чишћење руске дубоке државе. Подривање руске државе је омиљени вишедеценијски предани постојани посао жидовије.
    Замислите да су ухапсили људе који су "предали" тајне податке о новом пројекту Кинжал и Авангард у белгијски институт. Наравно оба ухапшена имају чоизн презиме (Роман Ковалев (кова=еврејска капица, лев=срце, срчаност, средиште)): http://avia.pro/news/stalo-izvestno-ob-utechke-sekretnyh-dannyh-o-kinzhalah-i-avangardah-v-belgiyu

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!