Ружење народа или "Срби не знају да покажу на мапи симболе српства"

Пресретнете довољан број људи на улици било ког града, поставите им било какво питање и снимите их, после проберете само снимке несрећника скромног знања, памети или једноставно збуњене, и ето вам доказа за - било шта. Техника се зове новинарска анкета.

Овај пут се "24 сата", новина на чију уређивачку плитику нећемо трошити речи, досетила како да покаже како ти Срби и нису неки Срби, а ако и јесу то је neписмен пук, па ето, шта има да се буни што му је у Новом феудалном поретку намењена улога себра, ако и то.

Подмукло, али јадно и, наравно, на ватиканоидном писму. Треба ли рећи да су ово пропагандистичко недело једва дочекали и други медији сродни двадесетчетворочасовном антисрпству, на пример "Блиц", "Новине новосадске", нешто што се назива "Ваздан" ... и све што за кору хлеба и коску ружи сопствени народ ?

VEROVALI ILI NE: Srbi ne znaju da pokažu na mapi simbole srpstva (VIDEO)

Зашто западни медији неће никада приказати Путинову тросатну конференцију за штампу

Један по један, молим
Замислите западног лидера да три сата уживо одговара на питања непријатељски настројених медија.

Да ли би председник Обама могао да буде преко три сата пред стотинама новинара, без припремљених питања и одговора и без телепромптера ? Тешко. Врло тешко.

А Хилари ? Би ли госпођа Клинтон могла да преко три сата и поштено одговара на ничим ограничена питања домаћих и страних новинара, а да нема телепромтера да јој помогне? Нема шансе.

Џорџ Сорош председник Народне банке Украјине?


Баку - АПА. Чувени амерички милијардер Џорџ Сорош ће можда бити именован на место председника Националне банке Украјине.

АПА преноси да украјински "Канал 112" дистрибуира ову информацију позивајући се на изворе у Врховној Ради и људе око Петро Порошенка.

Е-новине: "Александар Диклић, пират"

Чему писање кад може да се преписује: Наслов исправан, аутор погрешан
Рачунајући да у Србији нико не чита историјске књиге и да Срби, генерално, имају пилеће памћење, млађани Александар Диклић, иначе по професији музичар, ископао је ову заборављену књигу и објавио је, уз мале козметичке измене, под својим именом, снимивши, уз пут, и тв- серију. Није се потрудио чак ни да промени назив књиге или стави другачије фотографије

Пише: Миодраг Милановић, Е-Новине 19.11.2014
***

Украјина почиње са "турчиновањем" своје војске

Александар Турчинов
Разумем да Турчинов нешто да каже мора. Али, по мом мишљењу, пре него што нешто каже, политички лидер би требао да размисли, а не да се нада да Украјину насељавају идиоти лишени логичког расуђивања.

Стварање моћне војске у условима убрзаног пропадања привреде (што се дешава управо због погрешно изабраног проевроатлантског курса) је немогуће. Војске не може бити без привреде.