Руско предузеће "Швабе" регистровало заштитни знак у Мароку на латиници и на ћирилици

Милорад Ђошић - Ћирилизовано: Вест о томе да је предузеће "Швабе" регистровало свој заштитни знак у Африци је лепа вест, али да је то учинило и на ћирилици је још лепша. То само говори о самопоштовању државе Русије. Кад нам се јави нека домаћа фирма макар и са сличном вешћу објавићемо то са посебним задовољством.

 Руско предузеће "Швабе", део државне корпорације "Ростек", Регистровало је у Краљевини Мароко свој заштитни знак на латиничном и ћириличном писму. Регистрација је такође потврђена за 16 разних производа у домену Међународне класификације роба и услуга, изјавили су представници за штампу овог предузећа.


Ко зна, зна: Премијер Израела лично чувао децу упосленом младом пару јер су деца Израела једино уз њега безбедна (видео)

Ћирилизовано: И не изабрали га поново. Американцима је показао ко им је газда у кући, "мирољубиве" и вечито угрожене Јевреје није лагао да их чека рат (у који ће послати - Американце), Палестинцима да Палестине више неће бити - па што га не би изабрали поново. Нетанјаху јесте архизликовац, али да зна шта је пропаганда, зна. Мада је имао итекакву помоћ. На пример, тешко да сте скоро прочитали јачи наслов од овога: To Bibi or not to Bibi - The Washington Post. Пропаганда често кошта нечијих живота (и овдашња олош то зна, али је није брига), она ционистичка (опет у "изведби" америчких марионета) са "ратом против терора" је вероватно у читавој историји најопакија, али "бибиситерка" је мајсторски пропагандни рад и, без обзира ко је у питању, симпатичан.

Пуковник Касад: Укратко о Константиновки и ситуацији у Новорусији


1. Нереди у Константиновки, због своје спонтане природе, нису довели ни до чега значајнијег, осим излива мржње према окупатору, мржње која се накупљала дуго времена. Константиновка је град у позадини фронта, тако да не може очекивати значајнију војну подршку од ДНР (у најбољем случају, тамо би могло да продре неколико диверзантско-извиђачких група), и налази се у области препуној хунтиних снага. Близу је артјомовска група, плус резерве које покривају агломерацију Славјанск-Краматорск. Тако да без помоћи споља немири нису могли да доведу до уклањања хунтиних власти у Константиновки и ширења процеса на суседна места. Када је бес експлодирао, доведени су пунитивци да сузбију протесте. Милитанти "Десног сектора" и високо мотивисане снаге су ушли у град, после чега је уследило чишћење и започела хапшења. Без довољне количине оружја и муниције, спонтана побуна је осуђена на пропаст. Ипак, ови протести су показали да је режим окупације заснован на голом насиљу и да ће наши војници, ако хунта претрпи војни пораз, бити дочекани као ослободиоци, а хунтин режим уклоњен.

Реакција украјинских "домољуба" на трагедију у Константиновки (видео)

Ћирилизовано: Замолићемо читаоце који живе у некој од земаља енглеског говорног подручја да својим пријатељима и познаницима препоруче да погледају овај видео.



Novorossia Today: Срби у Војсци Доњецке Народне Републике


Војни дописник ТВ Новорусије срео се и разговарао са припадницима војне групације под називом Српски хусарски режим, која броји петнаест припадника.

"Десни сектор" ушао у Константиновку, отпочела масовна хапшења (видео)


Превод снимка вести: Кристина Рус

Украјинске снаге безбедности су у Константиновку, у Доњецкој области, послале "Десни сектор", да угуши масовне нереде. Људи су претходне ноћи изашли на улице и захтевали кажњавање украјинских војника који су прегазили и усмртили осмогодишњу девојчицу. Експертиза је потврдила да је возач био пијан.

Саветник министра унутрашњих послова, Антон Герашенко, саопштио је да ће војници пуцати да убију.

Упркос забрани, око стотину људи се окупило на место несреће и донело плишане играчке и цвеће.

Оне људе који долазе на митинг у Кијеву називају "сарадницима терориста".