Преглед руске блогосфере за 8. април


Јурасуми: Подијум


Блокада говорничког подијума у Врховној ради од стране јацењукових посланика који не желе да гласају о комисији за истрагу корупције у влади траје већ други дан.

Пуковник Касад: Путинови фришки агенти


Да, да, Тимошенкова и Тјањибок. Шта је поуздан знак да сте Путинов агент у Врховној ради? Тражење да се истражи корупција у Јацовој влади.

Зашто и чему сва та прича о легализацији марихуане? Због "Монсанта", Сороша…




Америчка корпорација "Монсанто" планира да покрене производњу генетски модификоване марихуане, а компаније као што је "Алијанса за политику дрога" Фонда за отворено друштво ће створити сопствени бренд канабиса.

Фонд за отворено друштво је организација под контролом деоничара Монсанта, милијардера Џорџа Сороша. Компанија "Алијанса за политику дрога" Фонда за отворено друштво, коју финансира "Монсанто", биће одговорна за развијање тржишта трансгених семена марихуане, посебно у Уругвају.

Зараза великог кашља само међу вакцинисаном децом?

Зараза великог кашља хара Парк Ситијем у Јути, САД. И вест никако није добра за индустрију вакцина - као што ћете ускоро видети.

Епидемија пертусиса (великог или магарећег кашља) се појавила у области која за много година није забележила ни један случај те болести, а сада се разболело деветнаесторо деце.

 Да ли пертусис изазива вакцина против пертусиса?

Најалармантнији аспект ствари је да су до сада сва деца са дијагнозом пертусиса вакцинисана против пертусиса. Наравно, здравствене власти немају добар одговор нити разумеју како се то догодило - чиме подстичу дебату о опасностима вакцине. Нажалост, неки из заједнице заступника вакцине покушавају да преокрену ствар у корист вакцина и вакцинисања.