Украјински посланик Гавриљук: Пола Врховне раде су хомосексуалци (ВИДЕО, на украјинском и са енглеским титловима)

Извор: Divine Varod

Пошто је сваки лопов, зликовац или бедник могао да постане председник, Америка је некада била обећана, земља "меда и млека".

Шта је, земља чега, данашња Украјина?

Украјина легализује "бербу органа" као пословну делатност

Показало се да Александар Квиташвили, савезник Сакашвилија и још један Грузијац украјински високи државни службеник, није губио време у Министарству здравља Украјине.

У почетку се чинило да ће његово главно "достигнуће" бити укидање Санитарне и епидемиолошке службе Украјине.

Кад оно: Министарство здравља Украјине је Врховној ради представило нацрт закона о трансплатацији органа.

Према њему, прво, свака особа преко 18 година старости постхумно аутоматски постаје донатор.

Амерички амбасадор у Москви: Народна војска ДНР побила децу, Евромајдан није био пуч


Резултат украјинског Евромајдана није био пуч, а рат је изазвала Русија пославши у Донбас своје агенте, каже амерички амбасадор у Русији Џон Тефт, у интервјуу за лист "Московски комсомолец".

"Не слажем се са тврдњама да су САД учиниле нешто лоше. Категорично одбацујем тврдње да су догађаји на Мајдану довели до државног удара у Украјини.

Верујемо да су насиље подстакли људи у Донбасу, који су пробили границу са Русијом. Ми не верујемо у причу о грађанском сукобу. Сетићете се, сигуран сам, чувених 'малих зелених људи'", каже Тефт.

Руска полиција учи народ како да безбедно снима селфије


Извор: GOOFY: Crimeans Take SELFIES with Russian Soldiers as Ukraine Teeters on the Brink of War ⋆ Doug Giles ⋆ #ClashDaily
Снимити селфи "паметним" телефоном стварно је лако. Многи то и чине, сви воле. Али Руси као да су нека друга сорта (ништа лоше не мислим, молим!), много их је изгинуло снимајући селфије, што је за руску полицију постао проблем. Последње погибеније је било прошле недеље, у Москви паде жена с моста...

На протестима у Jеревану подигнута застава ЕУ, али... (ВИДЕО)


... ћорава посла. Одмах су је уклонили сами демонстранти. Зашто? Послушајте шта кажу - на најчистијем руском језику (титловано је и на енглески).