Red Pill Times: Нуланд у Хрватској гугуче о демократији и слободи на Балкану. Биће гадно...

САД желе да земљама источне Европе као што је Украјина, и државама на Блиском истоку Балкан показују као излог неолибералне демократије и слободног тржишта, рекла је помоћник америчког државног секретара за европске и евроазијске послове.

© Flickr/ U.S. Embassy Moldova

 Тамо где дође Нуланд следи промена режима, рат и смрт.

Неоконзервативним господарима је показала да је корисна када је организовала украјински пуч после којег је уследио рат и смрт хиљада људи.

А је америчка марионета Велика Британија са резолуцијом о геноциду у Свету безбедности УН призвала авети прошлости, долепрша Нуланд у Хрватску. То није случајно.

САД опет муте на Балкану. Шта Вашингтон тачно хоће још увек је нејасно, али Сребреница је за Нуланд, Саманту Пауерс и газде им неоконзервативне узданица за још смрти и разарања... све у име неолибералних вредности.

Како свет заиста функционише ("сантелиграм" - поклон чедеру)



Рик Сантели је недавно збланутој публици Си-Ен-Би-Сија (CNBC) обзнанио да централни планери, исто као у Кини, контролишу Јапан, Европу, а САД највише. У свом троминутном нема-бре-слободног тржишата изливу очаја, Сантели је оцртао оно што смо назвали "дијаграмом године". Ево га: