Пол Крејг Робертс: Богати Немци присиљавају Грке да смање пензије на 87 евра месечно

Европска унија доказује да су "демократија", "саосећање" и "добра воља" лицемјерје које Запад користи за прикривање пљачке и угњетавање.

Господин Георгиос Романиас, генерални секретар грчке Социјалне службе, изјавио је данас, говорећи за грчку "Мега ТВ":

"Не могу остати у министарству. Дошао сам да применим неке принципе, не могу сад да радим супротно", рекао је господин Романиас, додавши да ће оставку поднети до сутра ујутро. "Не могу да примењујем закон што траже да га представим. Не може се хендикепираној особи одредити месечна пензија од 87 евра. А то су ставили у закон."

Сукоб Кју-клукс-клана против црначких активиста (ВИДЕО)

Да се амерички Власи не досете правих проблема и ко их је изазвао...


Извор: KKK And Black Justice Group Face Off On South Carolina Statehouse Steps; Фото: John Moore via Getty Images

Извор: KKK And Black Justice Group Face Off On South Carolina Statehouse Steps

Припадници Кју-клукс-клана исмејавају групу црначких активиста испред зграде Државног дома Јужне Каролине. Показало се да су ове две групе планирале да у суботу у исто време протестују испред куће законодавног тела, с које је прошле недеље скинута ратна застава Конфедерације. Припадници ККК довикују расистичке увреде и члановима Црних едукатора за правду показују увредљиве гестове...

Лео Мујић, идеални Београђанин еуропатских медија

Рођен у Београду, Лео Мујић после успешне балетанске каријере у свету живи у Загребу, ради као кореограф и, најлепше од свега, говори најчистијим феминизованим англосрпскокроатским језиком. Идеално. Чеда је своје отпевао.

Текст вам преносимо онаквим какав јесте, без интервенције после исеци-налепи копипејстовања.



Весли Кларк хоће гулаге у Америци и Европи (Видео)

Извор: The 4th Media

Весли Кларк, кољач Србије, хоће да Американце, оне који су унапред жигосани да су "највероватније радикализовани" и које треба "одсећи на самом почетку", стрпа у концентрационе логоре из којих деценијама неће моћи да изађу. Доказа за то не треба, зломисао је довољна.

Кларк набацује да мисли на америчке муслимане, али намерно избегава да их експлицитно именује, јер жели да све опције буду отворене и да се цела опозиција може бацити у логоре, као што је његова група чинила у несретној Русији између 1917. и 1938. године, све док их Џо Стаљин није шутнуо, што је довело до отуђивања САД и СССР-а, све док нису заједно разорили Европу и поделили плен.

Минск 2, гранатирање стамбених насеља Донбаса и интерес Вашингтона (видео)

Novorossia Today: После гранатирања Донбаса (ВИДЕО)


У гранатирању источноукрајинског насеља Спартак, недалеко од Доњецког аеродрома, потпуно је уништена кућа - саопштила је окружна администрација у недељу.

Кућа у Совјетској улици у центру насеља захваћена је ватром после интензивног гранатирања у недељу ујутро - каже представник окружне администрације.

Снаге украјинске владе су у суботњим вечерњим часовима снажно гранатирале и центар Доњецка, експлозије су потресале оближњу средњу школу. Део Кујбашевски округа је остао без струје. Руководици хитних служби Доњецке Народне Републике кажу да је у гранатирању погинуо један цивил.

Украјинске оружане снаге покренуле ваздушне нападе против "Десног сектора"

Березний, Забродь, десант, ПС

Према информацијама објављеним на Закарпаття.depo.ua и Новини Закарпаття један хеликоптер Ми-8 наоружан противтенковским навођеним ракетама је око 20:00 десантирао групу украјинских војника на територију између града Великоје Березноје и села Забрид, а затим су положаји "Десног сектора" у шуми подвргнути ваздушном нападу.