World News Updates: Да ли Русија може да развија и производи оружје које јој је потребно?

Владимир Путин и заменик команданта Ратне морнарице РФ Михаил Захаренко на палуби нуклеарне ракетне крстарице "Петар Велики" за време војне вежбе на руском Арктику, 17. августа, 2005.

Foxtrot Alpha: Русија не може себи да приушти куповину новог оружја / Russia Can't Afford To Buy Its New Super Weapons

Можда ће Русија увидети да развијање оружаних система високе технологије није исто што и њихова масовна, па чак и производња у релативно ограниченом броју. Изгледа да је такав случај са тенком Т-14 "армата",  ловцем пете генерације Т-50 и, према неким знаковима, бомбардером следеће генерације ПАК-ДА.

Украјински премијер Грцима: Држ'те се ЕУ и бићете економски успешни кано Украјина (ВИДЕО)

Арсениј Јацењук, нуландовско-украјинска верзија мерлеловско-есенесовског АВ

Чедо Викторије Нуланд се уопште није шалило. Погледајте видео запис његовог састанка са тек нешто мање генијалним британским премијером Камероном:

Ротшилди припремају свог монарха за руски престо


Марта 2013. године, конгрес монархистичких организација из целог света је за наследника руског престола прогласио Гошу Хоенцолерна. Русију је на конгресу заступао бивши вицегувернер Свердловске области (којој је административни центар Јекатеринбург, где је стрељана царска породица - прим. К.Р.) Антон Баков, који је себе прогласио за премијера нове монархистичке Русије.

На конгрес су позвали и Матвијенка и Наришкина, и дали им задатак, да у име руског парламента зготове документ којим се потврђује да је Гоша легитимни престолонаследник, али да привремено живи ван граница Русије!

Затим би Гоша, у име свог великог прадеде Николаја II потписао да се повлачи из групе оснивача Фед-а (Савезне резерве САД), после чега ће Ротшилди добити потпуну а закониту контролу над свим финансијама света. Затим се Ротшилди безбедно селе у Макао, одакле покрећу нову светску валуту, која ће ојадити бројне земље које велики део свог богатства држе у доларима и еврима.

Победници: Опрости нам, царе!


Пошто су широм Русије почели да ничу билборди са сликама царске породице и преклињањем цара Николаја II да нам све опрости, одлучили смо да и ми будемо укорак с трендом. Искрено тражимо опроштај од цара мученика за све што смо урадили после абдикације и убиства, за све што урадише крвожедни бољшевици.

ОПРОСТИ НАМ, ЦАРЕ!!!

(Другови, придружите се мудрој маси!)


Опрости нам, царе, за осмочасовни радни дан