Русија: Супституција увоза и прекидање непотребних веза (ВИДЕО)


Vox Populi Evo: У свету масовних медија глас народа се углавном не чује. Све борбе, сукоби и бриге људи брижно се стишавају и прерађују савременом медијском машинеријом. Vox Populi Evo на овом каналу прави колекцију видеа о садашњој борби народа против машинерије елитизма. И да поновим, драги посетиоци: на вама је да ли ћете или нећете гледати. Какогод, главно је мислити својом главом.


Саопштење Српског удружења "Ћирилица" Београд и апел за помоћ


Наши стари су нас учили Србству, оном исконском, а ми смо чинимо све што можемо да будемо достојни наших часних  предака.  Када удружење постане препознатљиво, што се лако закључује  једноставним прегледом интернет страница  "Ћирилица - Београд"  схватамо да је потребно дефинисати и омогућити сусретање, саборовање са сличним  друштвеним организацијама. У директном контакту лакше је изнаћи најкраће путеве за повратак националним вредностима српског друштва и сачувати образ пред новим нараштајима.

Српско удружење "Ћирилица" Београд одлучило је из више разлога да оснује центар за културу који недостаје Београду: Српски културни центар.

Медијска припрема за нову осуду "русиштади" и "побуњеника"


Британски Тајмс је горњу фотографију искористио за чланак Побуњеници праве прљаву бомбу заједно са руским научницима, иако је она снимљена 20.10.2014. када се десило нешто сасвим супротно - тада су снаге кијевске хунте бомбардовале хемијско постројење у Доњецку.

Али хајде да сад мало размотримо и ту и још једну "вест" која каже да је Порошенко данас (4. августа - прим. прев.) сазвао хитну седницу Ратног савета. Прва је уствари дизање прашине, западна штампа од пре три дана ларма да новоруски "побуњеници праве прљаву бомбу". Тешко их је неповезати и увидети да се ту нешто спрема.