Украјина објавила списак од 14 уметника који угрожавају безбедност државе

Занемарило га...

На списку уметника који представљају претњу националној безбедности Украјине су певач Олег Газманов, Јосиф Кобзон и Григориј Лепс; глумци Сергеј Безруков, Михаил Бојарски и Иван Охобистин; француски глумац Жерар Депардје, који има руско држављанство, и седам других људи.

Списак уметника који угрожавају државну безбедност Украјине објавило је Министарство културе Украјине.

На списку сe налазе и Владимир Кучеренко, Јегор Холмогоров, Михаил Хазин, Валериј Перфилов, Јосиф Пригожин, Николај Расторгијев и Михаил Пореченков.

Михаил Хазин: Елита, контраелита и антиелита (ажурирано)

Ову тему сам покретао више пута, али се чини да је данас нарочито релевантна, тако да ћу о њој писати детаљније. За почетак, рећи ћу да постоје три фундаментално различита приступа постојећем светском поретку.

Први, да је све у реду и да ништа не треба да се мења, само су потребне мале корекције.

Други, да садашњи систем има значајне недостатке, али не зато што је идеја погрешна, већ зато што они који контролишу и развијају систем праве озбиљне грешке. Класичан пример: веровање да проблеми Русије немају везе са чињеницом да је капитализам погрешан пут (као и свуда), него да га погрешно развијају. Постоји много различитих опција, на пример: нама треба цар-татица, који ће нас штитити од злих јеврејских масона и постарати се да нико не одступа од православних принципа, или, насупрот, да морамо да се ујединимо са антизападним суседним државама и створимо сопствена "правила игре", различита од оних што нуди Вашингтон...

Амерички порески обвезници плаћају 10 милиона долара по комаду "умереног сиријског побуњеника" (ВИДЕО)


Па после каже Зашто су Американци глупи?

РТ:
"Сједињене Америчке Државе су покренуле програм обуке сиријских побуњеника да би им помогле у борби против Исламске државе. Али у томе до сада нису биле баш успешне. Скоро половина из прве серије регрута послатих на ратиште је убијено, заробљено или се воде као нестали. Политички аналитичар Крис Бамбери за РТ говори о ситуацији у Сирији и америчкој политици у том региону."