DEBKAfile: Русија и после испоруке шест МиГ-ова наставља да Сирију снабдева оружјем

МиГ-31 (Извор: The Aviationist)

Војни извори ДЕБКА-е јављају да се с руским испорукама оружја Дамаску наставило у среду.  Ан-124 су довезли тешке руске пољске топове М-46 ММ1954 130 домета до 27 км. У понедељак и уторак, како је ДЕБКА известила 18. августа, шест руских МиГ-31 "Фоксхаунд" пресретача је слетело у ваздухопловну базу Мезе на Дамаском међународном аеродрому, а затим и транспортни Ан-124 са 1000 Корнет-9М133 противтенковских навођених ракета.


Изненађенце: Половина младих Британаца се не изјашњава као "стрејт"

Извор: Public Libraries Stock Gay Fairy Tale Book That Teaches Children Gay Marriage Is OK

Половина младих одраслих особа у Великој Британији се не изјашњава као "стрејт". Истраживање од агенције ЈуГав од преко баре показује директну корелацију између сексуалне флуидности и узраста.

Према овом истраживању, више од половине одраслих узраста између 18 и 24 године у Великој Британији се изјашњава за нешто друго, а не да су искључиво хетеросексуалци.

Руси ће на обали Тихог океана добити највећу статуу Исуса Христоса на свету

Статуа у Владивостоку ће бити виша од статуа Исуса у Рио де Жанеиру и Лисабону

Представљаће симбол препорода Далеког истока Русије и обнове хришћанства


Статуу је 2013. године урадио чувени руски вајар грузијског порекла Зураб Церетели, познат по својим монументалним пројектима као што су статуа Петра Великог у Москви и Суза туге у Сједињеним Америчким Државама, посвећена борби против светског тероризма.

Правда.Ру: Шта је чинити Сједињеним Америчким Државама док се Русија и Кина удружују

Фото: Архива Правде.Ру

САД би требало да што пре докуче шта им је радити ако Руси и Кинези наставе удруженим снагама.

Џејкоб Стоукс и Александер Саливен у свом чланку кажу да неки стручњаци као Џозеф Нај да ће то приближавање бити "брак из рачуна" заснован на међусобном неповерењу.

С друге стране, Џилберт Розман са Принстона тврди да ово партнерство може постати ''карактеристика новог, послехладноратовског геополитичког поретка''. Истина је негде на средини.