Умеће пропаганде: "Нико као ми!" (ВИДЕО и ПЕСМА о руским падобранцима - за УЖИВАЊЕ)


Сјајно дело Олега Газманова и мајстора који су му помогли.

У праву су браћа са сајта SouthFront: Crisis News, World Events, Political Survey : "Променила се времена. Сада руска војска користи "холивудске трикове" за самопромовисање."

Дрезден, Немачка: "Меркелку у Сибир, Путина у Берлин!" (ВИДЕО)


Канцелорета, како је назива уредник сајта "Дип рисорс", не сме, уосталом као и све друге англоционистичке марионете на власти у Европи, да именује стварни узрок и кривца за тзв. мигрантску кризу. Није тек тако добитник Куденхове-Калергијеве Европске награде: The Coudenhove-Kalergi Plan – The Genocide Of The People Of Europe | cigpapers

Пол Крејг Робертс: Сви републикански председнички кандидати хоће рат

Међу републиканским кандидатима нема мирољубиве особе. Чак су и жене без срца. Карли Фиорина је саму себе сврстала међу мачоиде заговорнике рата. Војно-безбедносном комплексу је ставила до знања да је и она на продају. Само нека јој пошаљу донације за кампању, а она ће се већ постарати да се војно-безбедноснм комплексу новац касније слива за нагомилавање бродовља и оружја које ће Русима "послати поруку".

Авај, једина порука коју амерички политичари желе да пошаљу Русима је ратна. Пентагон је "руску опасност" унапредио у "потенцијално агресивни" и ажурирао планове за рат са Русијом.

Шта је то Русија урадила да изазове Вашингтон да планира рат са Русијом? Стварно не знате? Русија је напала Украјину, исто тако као што је Садам Хусеин имао оружје за масовно уништење и везе са Ал Каидом.

Ја сам Михаил Шостакович, сликар, акварелиста. Желим да Вас позовем да посетите мој сајт

Поглед на зелене дане

Поштовани и драги,

ја сам Михаил Шостакович, сликар, акварелиста.

Желим да Вас позовем да посетите мој сајт

http://akvareli5.wix.com/novo