Пол Крејг Робертс: Преститутке на делу

Западни медији имају само два средства. Прво је безочна лаж. Овај претерано коришћен алат више не врши посао, осим код дупеглавих Американаца.

Прецизност руских крстарећих ракета и ваздушних напада из темеља је потресла Пентагон. Међутим, према западним преституткама, руске ракете су се с неба стропоштале на Иран, никада нису стигле до циља - Исламске државе.

Према извештајима преститутки, у руским ваздушним нападима гину једино цивили и руше се болнице.

Тиме глупе преститутке будалама могу правити само себе и дупеглаве Американце.

Јан Велш: Еурократски пуч у Португалу

Португалски председник: "Ово је најгори могући тренутак за радикалне промене темеља наше демократије."
"Португал је ушао у опасне политичке воде. По први пут од стварања Европске монетарне уније, држава чланица је преузела експлицитни корак забране еуроскептичним странкама да врше власт, због наводне заштите националног интереса.

Анибал Кавако Силва, уставни председник Португала, одбио је да именује левичарску коалициону владу, иако је обезбедила апсолутну већину у португалском парламенту и добила мандат да разбије режим драконске штедње, завештање Тројке из ЕУ и ММФ-а." - Eurozone crosses Rubicon as Portugal's anti-euro Left banned from power

Јан Велш:

Они који мирну револуцију чине немогућом... Па, знате наставак.

Просто да човек не поверује.

Очигледно, Европска унија је антидемократска до сржи. Мора да се радикално мења, или напусти. Већ је веома тешко бити за демократију и ЕУ, имајући у виду "европски уговори не могу се мењати изборима" - став еурократа (и шта су све чинили да би били сигурни да споразуми неће бити предмет референдума), али ово је превршило сваку меру.