Пол Крејг Робертс: И Русија пала на "терористичку причу" о париским нападима

Напомена аутора: Оно што је остало од америчке левице опет је прогутало званичну "терористичку причу" о нападима у Паризу, јер таква званична прича служи денунцијантству левичара. Видим да су је и Руси прихватили, јер иде у корист њиховог става да цео свет мора да се уједини у борби против тероризма. Невероватно. Вашингтон увек може да рачуна на тотално слепило света.

За само сат времена од напада у Паризу и без икаквих доказа, појавила се, као уклесана у камену, прича да је починилац Исламска држава. Тако се ради пропаганда.

Пол Крејг Робертс: Да ли се у Паризу опет маше "лажном заставом"?

У седам сати после подне у петак, 13. новембра, немам довољно информација о "терористичким нападима" у Паризу, осим да је Париз "закључан", као што је био Бостон после "Бомбашког напада на Бостонском маратону", још једног сумњивог махања "лажном заставом".

Највероватније, биће доказа да се у Паризу десио прави терористички напад. Међутим, шта избеглице имају од тога да буду непожељне због насиља у земљи која их је примила, и где избеглице у Француској могу набавити аутоматско оружје и бомбе? И кад смо већ код тога, где оружје могу набавити сами Французи?