Пол Крејг Робертс: Нађени пасоши терориста. Згодно! (ВИДЕО)

И 11. септембра су пронађени пасоши терориста, сасвим пригодно и употребљиво. Успешност таквих налаза се потврдила и у случају "Шарли ебдо". Знају они да су Американци дупеглавци, да пролази шта год им се каже. Без обзира колико било бесмислено, дупеглавац ће у то поверовати. Али у истину, у истину Американци неће поверовати. Мозак им је толико испран да верују да је истина "теорија завере". Народ толико глуп нема будућности.

Сетићете се да је и 11. септембра спроведена вежба - симулација догађаја који ће се истог дана и стварно догодити. У Паризу - иста ствар. Каква случајност?! Али дупеглави западњаци то не примећују. Ни Руси, очигледно.

Пол Крејг Робертс: Француске службе безбедности "ослепљене" пре и за време напада у Паризу

Добио сам извештај од Европске безбедности да су 48 сати пре и за време напада у Паризу изведени информатички напади на француске системе. Између осталог, нападнута је база података француске мобилне мреже и ослепљен систем надзора полиције. Напад није био од оних обичних,  ДДОС (DDOS) напада, већ софистификовани напад на слабе тачке инфраструктурног хардвера.

Такав напад превазилази могућности већине организација, и захтева умеће за које је мало вероватно да Исламска држава њиме располаже. Напад оваквог обима је тешко извести а да власти за њега не знају, тако да потребна координација сугерише да постоји умешаност државе.