Правда.Ру: Могу ли Русија и Индија да буду велики пријатељи после руског искуства с Турском?


Индијски премијер Нарендра Моди мало окасни с посетом Москви. Вашингтон је посетио нетом по избору за премијера, маја 2014. године, а потом и Јапан, многе земље у Европи и Африци, али не и Русију. Због чега је Моди у Москву дошао баш сада? Зашто је Индија понудила да се закључи толико споразума?

Односи између Русије и Индије су далеко од тога да буду савршени


Односи Русије и Индије се званично називају "привилеговано и стратешко партнерства", али се не уклапају у такав опис. Билатерални трговински и економски односи су још увек на веома ниском нивоу. Промет робе у трговини између Русије и Индије је вредности 10 милијарди долара (са тенденцијом смањења). Заједнички инвестициони пројекти у нуклеарној и војној индустрији су одложени. Истовремено, односи Индије и њених других великих партнера (САД и ЕУ) вреде око 100 милијарди долара сваки. Са Јапаном, Индија има петогодишњи уговор вредан 35 милијарди долара, који је почео да тече од 2014. године.

Правда.Ру: У америчком новогодишњем лову на Русе расписано најмање 20 потерница


Руско министарство спољних послова располаже подацима да Сједињене Америчке Државе планирају хапшење најмање 20 руских држављана који се налазе широм света.

У том смислу америчке власти су издале и одговарајућа наређења - каже Константин Долгов, комесар за људска права, демократију и владавину закона Министарства спољних послова Руске Федерације.

ТАСС: Руски суд казнио "Гугл" због читања приватне електронске поште

Московски градски суд је септембра месеца пресудио да "Гугл" руском држављанину Антону Буркову исплати 688 долара због тога што је претраживач наводно читао његову електронску пошту

 

МОСКВА, 29. децембар / ТАСС /. Московски градски суд је одбацио "Гуглову" касациону жалбу на пресуду којом се кажњава са 50,000 рубаља (688 долара) на тужбу становника уралског града Јекатеринбург, који је тврдио да је претраживач читао његову електронску пошту.. "Гуглова" прес-служба је за ТАСС рекла да нема информацију о томе да ли ће се "Гугл" жалити Врховном суду Русије.

Компанија тврди да се писма само аутоматски скенирају да би се спречио спам. Међутим, Бурков је био уверен да то није тачно.

Нови ГМО облик у процесу писања новог генетског кода живота на Земљи (видео и анализа)

„За 50 година бисмо могли имати више облика живота створених у лабораторији него што смо их икада идентификовали у природи“ – Fidelity Investments

„Ове године Еволва ће избацити производ створен из генетски модификованог квасца и који шећере претвара у ванилин. То ће бити први значајан синтетичко-биолошки додатак храни који ће стићи у супермаркете“ –  Nature.com


Заборавите ГМО, научници стварају бионичке биљке (наше надзорнике?)

Назовите то успоном нанобиотичких супербиљака: истраживачи на МИТ-у биљкама дају супер моћи постављањем сићушних наноцеви дубоко у њихове ћелије.

Неке од измењених биљака су повећале фотосинтетску активност за 30% у поређењу са обичним старим биљкама. Остале су биле у стању да детектују мале трагове загађујућих материја у ваздуху.

А то је само почетак.


Да ли постоји веза између ГМО и кемтрејлова?

Барбара Петерсон је у чланку на farmwars.info сјајно повезала ГМО усеве и кемтрејлове ( „Монсантови патенти и кемтрејлови“ – “Monsanto Patents and Chemtrails”).

Петерсенова је завирила у Монсантове патенте којима се проширује генетски инжењеринг прехрамбених усева.


Шест начина Монсантовог уништавања човечанства

Само за случај да сте живели испод камена или упијали ограничен избор брижно одабраних вести из корпоративних медија, да кажемо да је Монсанто мрачна мултинационална компанија са седиштем у Крев-Керу (Мисури, САД) и да производи озбиљно штетне хемикалије и бави се пољопривредном биотехнологијом.