Подвођење као извозна делатност: "Златни математичари у посети Развојном центру Мајкрософта у Србији"

О подвођењу наше надарене деце једној од најопакијих корпорација на свету већ је било речи на овим страницама: "Benchmark" - још један пример подвођења српских стручњака

Бенчмарковани мајкрософтлук вам овог пута преносимо због: Математичари нису били на балкону Скупштине: Могу до "Нобела", али не и до терасе | Остали спортови | Novosti.rs

Јер шта ће наша деца и млади таленти кући, где их нико не цени, где их намесничка власт учи да је "безбедније"  памет не истицати.

Зна се коме треба бистра младост, је л' тако?

Резултат: бити срећан роб Била Гејтса, Меркелке, Сороша и сличних - идеал есенесовског нараштаја Србије.


Zlatni matematičari u poseti Razvojnom centru Majkrosofta u Srbiji

 


Razvojni centar Majkrosofta u Srbiji organizovao je danas druženje sa učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu, osvajačima medalja na Žautikovskoj olimpijadi iz matematike, fizike i informatike.

Америчке изборне играрије - парадајз и темпиране бомбе

Не интересују вас амерички избори?

А шта мислите, одакле овдашње партијашке пијавице уче "форе и фазоне"?


Девета планета: Индија, парада за Дан републике (ВИДЕО)


Оно "девета планета" ми је била прва асоцијација после само пар кадрова прилога РТ-а.

Ружица Росић: Дуго чекање

Заривeн у муљ на мрачном дну окeана, Јорг јe стрпљиво чeкао. И ослушкивао. То му јe и била јeдина дужност, њeму, припаднику расe Ослушкивача, додeљeном Комисији за успостављање првог контакта Осмог галактичког сeктора. По врeмeнским мeрилима вeћинe планeта у галаксији, Ослушкивачи су били готово бeсмртни. Уз дуговeчност је ишло и бeскрајно стрпљење, јeр сe Ослушкивачима заиста нигдe нијe журило. Комисија га јe послала у овај праокeан чим су се у њему почeли јављати први сложeнији облици живота. Око планете је исплео густу мрeжу мeнталних пипака и из свог мрачног скровишта у муљу окeанског дна пажљиво пратио надмeтањe врста за прeвласт. Њeгов прастари ум радовао сe првим искрама ватри што су запламтeлe у пeћинама припадника побeдничкe врстe. Са благом језом у комуникационим каналима пратио је градњу првог точка који јe закотрљао тeхнолошки развој свe бржe, ка мeханичким справама, ка eлeктрицитeту, ка атомској eнeргији.

Жарко Видовић, последњи сведок српског века

Поштовани пријатељи,

Данас, 29. јануара, у Српском културном центру у Београду у Скерлићевој 12 са почетком у 19 часова, гостоваће Жарко Видовић,  историчар уметности, ликовни критичар и историчар цивилизације.