Америчка бактериолошка лабораторија у Краматорску намерно изазвала епидемију грипа

Епидемија вештачког типа грипа намерно је изазвана из америчке бактериолошке лабораторије у Краматорску - како је лекар из тог града рекао блогеру Виктору Пешкову.

"На подручју Краматорска се налази бактериолошка лабораторија која припада Сједињеним Америчким Државама. "Исцурео" је вирус Х1Н1 (H1N1) такозваног свињског грипа, који има опасан потенцијал и изазива тешко запаљење плућа. Укропе је с почетка косио масовно. Обавештајна служба ДНР је установила да тела просто остављају у снегу - само из једне јединице било их је преко 40. Фронтом се шири зараза "- пише Пешков на својој страници Лајв журнала.

Табла

Наслов је можда мало необичан, али табла ће вам драги читаоци све рећи.
Улица Народног хероја Милана Тепића је поново удостојена правом таблом. Драге наше, јер име нећу  да вам споменем, јер бих вас удостојио имена, оно што сте прекречиле поново је поносно постављено. 

Да подсетимо (ако имате проблема са репродукцијом видеа погледајте га на Херој мајор Милан Tепић - експлозија у касарни у Бјеловару - YouTube):

Aна Милановић – можемо ли се у потпуности ослонити на интернет преводиоце

Aна Милановић, основне студије завршила на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу, Мастер студије на Филолошком у Београду. Уписала докторске студије на Филошко-уметничком у Крагујевцу. Воли да чита, повремено блогује. Занима се за кодирање јер је и то врста језика. У слободно време, ког све мање има, вози бицикл. У томе баш ужива.”

Причали смо са Aном да ли се пословни људи могу у потпуности ослонити на интернет преводиоце и како да коришћењем разних могућности које им интернет нуди дођу до наквалитетнијег превода.