Леонард Коен: "Рођен у ланцима"


Настављајући причу о неконвенционалној музици вечерас вам представљамо познатог канадског извођача Леонарда Коена.

"Рођен у ланцима" Леонарда Коена са Шерон Робинсон и дуетом "Сестре Веб" - Лас Вегас 2010. године

Удружење за одбрану ћирилице "Добрица Ерић": Вече историчара уметности Жарка Видовића, други део

Мила Алечковић: Србија ће ући у руску заштитну зону - ОДКБ


Коментаришући актуелну геополитичку ситуацију али и кризу у којој се налази Србија, председница СПАС-а (Српски - победнички - антиглобалистички - антинато - савез) проф. др Мила Алечковић изјавила је да српски народ мора бити спреман за велику победу која нас очекује за три године.

General Aviation News: Годишњи скуп „Ротирајућих птица“ 1. марта 2016. године

 Хеликоптер Р-44

Међународна организација пилота хеликоптера, „Ротирајуће птице“, поново ће одржати годишњи састанак чланства и то у уторак, 1. марта 2016. године. Састанак ће бити одржан у сарадњи са Међународним  хеликоптерском удружењем (ХАИ) у Луисвилу,  Кентаки, Хели-Експо.

Да би постао члан „Ротирајућих птица“,  пилот мора да има самосталног летења на хеликоптерима или авионима са вертикалним полетањем (слетањем) најмање 20 година.

ДУГЕ СЕНКЕ ТРАГИЧНИХ ГРЕШАКА – последњи велики интервју проф. др Драгољуба Живојиновића

Морамо утврдити градиво из историје, стално се преслишавати. Наша огрешења о себе саме тако су страшна да их ни данас, сто година касније, нисмо сасвим окајали. Савезници су нам били као непријатељи, а непријатељи злотвори неописивих размера. Стратегија одбране била нам је таква да смо се после морали извлачити најтежим путем. Нуђена нам је Велика Србија, а распамећена елита инсистирала је на Југославији и тако створила нове непријатеље. Као награду за невероватну ратну победу нисмо добили државу, него гробницу. И јесмо ли научили што је требало?

 

Академик Драгољуб Живојиновић (1934-2016)