Кина протерује САД са Тихог океана


Дична америчка морнарица бесни већ неколико дана. Док амерички генерали прете Русији и обећавају да ће поцепати Башара ал-Асада и европске јежиће утерати у ред ширењем НАТО-а по периферији ЕУ, америчка морнарица млати... најосетљивије место људког тела.

Будаласто уређивање: "СРАМОТА: На председничким изборима у САД већина православаца ће подржати Хилари Клинтон"

Чланак под горњим насловом (без онога "Будаласто уређивање") јуче је објавио портал Србин.инфо:

СРАМОТА: На председничким изборима у САД већина православаца ће подржати Хилари Клинтон | СРБИН.ИНФО



Ради се о уобичајеној сарадњи "истраживачких" институција са политичким олошем, у овом случају америчког Пју института и Демократске странке, којом се јавност убеђује да не мисли то што мисли... Дакле, у питању је пропагандистичка сплачина, очигледна свакоме ко је - не уредник, него ма и површан (али медијски писмен) читалац/гледалац/слушалац.

Односи Русије и Кине не подлежу спољним утицајима

Фото: ЕПА / Ву Хонг
ПЕКИНГ, 4. марта / ТАСС /. Односи Русије и Кине су на историјски највишем нивоу, одликује их велико међусобно поверење и не подлежу утицају трећих земаља, саопштила је у петак портпарол Свекинеског народног конгреса, Фу ​​Јинг.

"Кинеско-руски односи су веома важни за Кину, јер Русија је наша највећа суседна држава. Ми сматрамо да је садашња фаза кинеско-руских односа најбоља у читавој историји и то гледиште се базира на укупном историјском искуству и историјским поукама", рекла је Фу Јинг на конференцији за штампу уочи четврте седнице 12. Свекинеског народног конгреса.