Клинтонка и ванземаљци. И медији (ВИДЕО)

Извор: Frontpage Mag

Џими Кимел је у свом шоуу прошле недеље угостио председничког кандидата Хилари Клинтон. Емисија је већим делом служила умањивању озбиљности афере са Клинтонкином е-поштом, али је она говорила и о медицинској марихуани - и НЛО.

Ове недеље смо већ писали како је Клинтонкин фијаско са електронском поштом разоткрио да је она у блиској вези и са Рокфелерима и Ротшилдима, да им пише и обавештава их на редовној бази.

Е-пошта Хилари Клинтон такође открива да "Гугл" сарађује са америчком владом, тако што јој служи као политичко оружје у свргавању Асада.

Гилад Ацмон: Циокон БАЛ (Бернар-Анри Леви)


Бернар-Анри Леви (БАЛ), ултрациониста који је изјавио да је "као Јеврејин" ослободио Либију, поново води кампању за још неморалних интервенционистичких ратова. БАЛ тврди да терор што данас хара по Европи потиче из Сирије и Ирака. Његово решење - још више бомби по муслиманским и арапским градовима - као да деценијама не чинимо баш то. Од "Хасбриног" трговачког путника друго се и не очекује, али зашто Би-Би-Си угошћава циоконадију, и то такву да једва уме да артикулише мисао?