У Украјини сазрева нова република - Закарпатје. Посланици оптужени за сепаратизам

Посланици Закарпатског обласног савета су после многобројних захтева из народа упутили званични апел властима - главешинама украјинских неонациста из Кијева, у којем се каже да народ Закарпатја жели да својом облашћу управља без америчких плаћеника из Кијева. Слуге фашистичког режима, америчке марионете, одмах су осудиле хтења народа.

Пентагон: Нема потребе за повећањем снага РВ САД и НАТО у Европи

Тренутно, не постоји потреба за повећањем снага РВ САД и НАТО у Европи нити за отварањем нових база на континенту за ову врсту Оружаних снага трансатлантских савезника, признао је командант РВ САД у Европи, генерал Франк Горенц.

"Ја сам углавном задовољан оним што имамо - и стајаћим и ротирајућим снагама," - преноси ТАСС изјаву Горенца.

Телевизија се све мање гледа у свету

Тренд најизраженији међу младима који су током 2015. испред ТВ екрана проводили у просеку два сата и четири минута, што је за 10 минута мање него у 2014, саопштено на Сајму медија у Кану
Извор: Dad and mom Television Cartoons


"Преводилачко срце" бесплатно преводи медицинску документацију (ВИДЕО)

Један од услова за лечење у иностранству је превођење медицинске документације. Због тога што је скупо и захтева доста времена, за оболеле и њихове породице понекад је превод највећи проблем. Ипак, постоје људи који им у томе помажу.



Политика Online: "Панамска адвокатска фирма: хаковали су нас из Европе"

Ћирилизовано:  Из Европе, јашта. Само биће да је за "остваривање америчких националних интереса тако да се не остану отисци прстију". Али пустимо теорије завере алтернативних медија, ево чланка (непостојећег?) Танјуг-а и Политике, нејасно чијег,али листа свакако под уређивачком палицом Љиљане Смајловић, питомицом школе и "тренинга" америчког новинарства.


Украјински домољуб, "сепаратистичка" кока-кола и дрчна продавачица - готова комедија (ВИДЕО)