Умеће десантовања НАТО-оваца: Кад са небеса падају "хамвији" (ВИДЕО)

У оквиру војне вежбе  Sabre Junction, НАТО је са немачког неба изнад Мултинационалног центра за обуку "Хохенфелс" избацивао, поред падобранаца, и опрему. Али...


Страдање породице Дрмончић у Приштини

Гробље у Приштини

Ако пођемо од претпоставке да смо сви добри, ми који смо живели и волели Приштину, најбољи међу нама био је Миомир - Мића Дрмончић. Ако претпоставимо да смо мање-више лоши људи, он је једнако био добар. Није се могао упоредити ни са ким другим, јер је просто био посебан.

Када смо сви отишли из Приштине, породица Борисава - Боре Дрмончића, бившег логораша, остала је у својој кући са чврстим заветом да је никада не напусти и не прода.

Јелена Хинић, иконописац и историчар уметности: Иконопис и Косово као инспирација

Јелена Хинић: „Косово је наше духовно срце“

Ми Косово и Метохију живимо и дишемо. –Познавање ремек-дела са тог подручја Србије веома ми помаже у стварању. – Ово време је и време новог иконоборства. Површна и погрешна схватања иконе веома су широко распрострањена, па нам се на веома перфидне начине пласирају неке „религиозне „ слике које нису ни близу онога што иконе заиста јесу, каже Јелена Хинић


Добрица Ерић, српска деца, Ален Далс и намесничка власт (подсећање)


Ретки су људи који смеју да кажу истину. Један од таквих је и председник наше "Ћирилице" Добрица Ерић. Погледајте и добро послушајте шта је пре неколико година рекао на једном предавању.

Није песма јавно рећи да се спроводи депопулација Србије и по чијем плану. А план није нов, зачео га је још Ален Далс, један од оснивача и први директор ЦИА, и у великој конкуренцији међу највећим америчким злочинцима, Ален Далс.

Снимак је из 2011. године. Али да реч и порука Добрице Ерића важе и данас сведочи и недавна вест о "закону против беба" намесничке власти, да ће родитељ бити кажњен са 50,000 динара ако паркира дечја колица у улазу.




За Ћирилизовано:

пуковник авијације у пензији
Милорад Ђошић-пилот