Рат и мир


Политичка одлука о рату у Донбасу је донета
Политичке одлуке о почетку рата се доносе унапред, а не за недељу дана!
Ево два примера - један носи болне успомене за Русију, а примене другог се од марта 2016. плаше у ЛДНР.
Први пример. Политичка одлука о нападу Немачке на СССР донета је у јуну 1940. године, а сама инвазија је почела годину дана касније. Првобитно је планирано да Немци нападну средином маја 1941. године, али је због операције Вермахта на Балкану време напада померено на 22. јун 1941. године.
Други. Политичка одлука да Хрватска нападне непризнату Републику Српску Крајину је донета у децембру 1994. године. Према плану, све војне припреме требале су да буду завршене до средине јула 1995. године, али у стварности, напад је почео 4. августа 1995. године.

Српско напредно образовање за себре Новог феудалног поретка (Ажурирано)

Александар Јовановић / Ћирилизовано: Само два примера, само од данас и јуче. Без коментара, осим оног садржаног у наслову. Али ћу вам препоручити да пратите Клотфркет, блог професорке Љубинке Недић.

(Накнадно видех да су Вечерње новости објавиле деманти "вести" о Светлани Ражнатовић као методској јединици..."СЛУЧАЈ" ЕКСКУРЗИЈЕ ОСНОВАЦА: Само прошли поред Цецине куће | Србија | Novosti.rs

Од срца се надам да директор школе говори истину, тим пре што знам на шта су уредничка бића све спремна да би добила сатртивни наслов и чланак. Али овај пост нећу повући, ту је други пример. А примерима се ионако ништа не доказује, примери служи за илустрацију.)

Уредници Зицера пали у депресију!!!


Од почетка рада нашег сатиричног портала сведоци смо невиђеног лоповлука домаћих медија, информативних агенција и политичара.

Текст о Де Ниру пренеле су све домаће агенције и медији. Освануо је и у Дневнику РТС-а. Хрвати, а ни и остали из региона нису успели да се суздрже од преношења овог текста. Међутим, нико није навео извор.