Педери и пи-ар масакра у Орланду

Починилац масакра Омар Матин је и сам био гејче...The New Narrative: Omar Mateen Was Gay, Not a Terrorist | The Resurgent

Нема сумње да ће "плави лоби“ (како Руси називају педерски агитпроп - прим. прев.), и амерички и међународни, покушати да исцеди све што може из трагедије која се догодила на Флориди.
Морам да кажем да снаге које желе да перверзњаке претвореу изузетно привилеговану групу не измишљају точак, већ иду утабаним путем којим су раније газили ционисти, ослањајући се на усађен у западно право, не без њиховог учешћа, концепт "позитивне дискриминације". То се види из чињенице да групи чија су права претходно угрожавана у име праведности треба дати апсолутно ексклузивне привилегије, чак и ако се крше права свих осталих.
Тако су ционисти успели да убеде свет да су Јевреји претрпели највеће жртве током Другог светског рата (иако су Совјетски Савез, Кина и Пољска изгубили много више људи), претрпели највећа страдања и да имају право на ексклузивне привилегије, и финансијске и материјалне. Осим тога, телавивски јастребови објашњавају да им је холокаустом дато право на заузимање палестинске земље и друге ратне злочине, а да су покушаји да им се супротстави демонстрација намере да се понови "нови холокауст".

Други после атомске бомбе: "Торнадо-С" брише све са површине величине сто фудбалских терена

Савремени систем плотунске паљбе је не само намасовније и најпродаваније већ и једно од најмоћнијих оружја, како је изјавио сараднику телевизијског канала „Звезда“ главни конструктор «Торнада-С» и «Торнада-Г» Виталиј Хомјенок – јер пун плотун овог оружја је упоредив са нуклеарним оружјем, јединог такмаца по резултатима.


Ратни ваздушни превозници

Мирослав Младеновић: Изванредан кратки филм о раду транспортне авијације РФ. Представљени су авиони Ил-76 у верзији М и МД, Ан-124 „Руслан“ као и А-50 „летећи радар“. Јединствени снимци претварања авиона од стандардне верзије у летећу болницу или систем за гашење пожара. Обратите пажњу на објашњење „авганистанског прилаза“...слетања и полетања које се почело примењивати у Авганистану када су пилоти вршили прилаз аеродрому са великим угловима и нагибима да би остали што ближи аеродрому под заштитом својих снага и ретке снимке унутрашњости авиона-радара А-50.



Сјајни кадрови са такмичења "Авиадартс" на Криму

Најбољи пилоти се данас такмиче у прецизности гађања на полигону Чауда на Криму. Ближи се финале највећег такмичења - "Авиадартс 2016".

Небо у бојама Русије


Ова емисија програма «Војенаја пријомка» ће бити потпуно необична! Зато што ћемо у њој поставити рекорд. Са пилотима Војно транспортне авијације направићемо највећу заставу РФ на свету. Специјално за Дан Русије! Њена тежина – више од сто тона! Шта више рећи о величини! Да ли смо успели и шта треба урадити да се направи највећа застава на свету, видећете у нашој емисији...