Доста с немачким заташкавањем усташких злочина над Србима, Јеврејима и Ромима!

Александар Јовановић / Ћирилизовано: Ово писмо, на енглеском и српском језику, добио сам данас од канадске хуманитарне организације 28. јун. Не знам за вас, али мени говори о немачкој систематичности у фалсификовању историје, пропаганди и лојалности својим савезницима - у злочину. Да ли ћете петицију потписати је на вама, али ћу вас замолити да је доставите познаницима из Вучићеве странке германољубаца.


Stop Covering Up Nazi Ustasa Crimes on Serbs, Jews & Roma!


The leading German language dictionary 'Duden' is whitewashing the genocide of 1 million Serbs, Jews and Roma during WW2. The 'Ustase' were/are a Croatian fascist, ultranationalist and terrorist organization. Its members murdered hundreds of thousands of Serbs, Jews, Roma and anti-fascist or dissident Croats in Yugoslavia during World War II.

Умеће пилотирања: Амерички ЦХ-47 "Чинук" укрцава војнике на косини - без слетања

С обзиром да су нам Stigli ruski transportni helikopteri, дакле, без оклопа и наоружања, хајде да погледамо чему то може да послужи и у борбене сврхе, мада се намесничка влада очигледно потрудила да истовремено мало одобровољи Војску и Србима замаже очи а да не забрине НАТО и "сусједе".

Али чему амерички пример?

Зато што умеће пилота и посаде "Чинука", а у овом случају и храброст, заслужују свачије поштовање, а и зато што дају пример за углед и, ако Бог да, супротној страни.