Хамадан

Козаци у Персији, Први светски рат

Вест да је руска авијација почела да користи аеродром код иранског града Хамадана за бомбардовање циљева у Сирији навела ме је да се запитам нема ли то неко из Министарства одбране Руске Федерације изражен смисао за историју. Сада је 100-годишњица од недеље у Првом светском рату у којој је руска војска препустила Хамадан Отоманима.

Вучић: „Каква срећа за Србију! Бајден ми признао ће његова унука сада мислити да је битан“


Данас је у поподневним часовима Џозеф Бајден уз пратњу мандатара и председника Владе Aлексадна Вучића, шетњом кроз Скадарлију, доживео јак емотивни доживљај који су испратиле сузе. Упркос свим његовим изјавама о Србима од пре мање од 20 година кад их је називао дивљацима, кољачима, геноцидним народом, неписменима, варварима и слично, призивајући бомбардовање из 1999. (због ког се и званично извинио), није успео а да се не расплаче кад је увидео како су Срби заправо диван и гостољубив народ. Усред лепог дана, у Скадарлији, дочекан је с највећим почастима и уз пристусво великог броја телохранитеља и плаћених анимир дама, преводилаца и најмљених музичара.

Ваше право на испирање мозга: "Јавност у Србији подељена по питању ГМО", каже РТС

Александар Јовановић / Ћирилизовано: Бајден наредио, Вучић и РТС на извршење задатка. Али опет невешто. Наслов РТС-ове вести имплицира да има будаластих Срба који су за ГМО пољопривреду, али "ауторкиња" то не може да поткрепи ниједним именом.

А какве везе има с тим има Бајден? Да ли је његов покојни син служио "Монсанту" и у окупацији Украјине? Пођите од тога и прогуглајте мало за шта су се после прошле Бајденове посете залагале овдашње преститутке и податна "српска" власт.

Има дана када се баш гадим својих бивших колега. Нисам ни раније оправдавао "морам, имам децу" али разумео јесам. Али како "ја сам телевизијски човек, професионалац" не схвата да овако ропски служећи и своје рођено претвара у монструма, то ми никад неће бити јасно.

Јавност у Србији подељена по питању ГМО

 


Дијалог о ГМО у Србији мора да се покрене кад-тад, чули смо у експозеу премијера. До тада је и даље на снази забрана за промет генетски модификоване хране.