Коментар Велимира Абрамовића на чланак "Резултати Теслиних истраживања антигравитације се користе у десетинама тајних војних пројеката"

Кристина Сарић: Резултати Теслиних истраживања антигравитације се користе у десетинама тајних војних пројеката - Tesla’s Anti-Gravity Research in Use in Dozens of Secretive Military Projects : Waking Times

 

  
Доктор Ричард Бојлан и многи други су већ пустили "мачка из џака" када су у питању антигравитацијски свемирски летови, тако да није јасно зашто "Боинг" и "Локид", два највећа гиганта америчког војно-индустријског комплекса и корисници хиљада и хиљада милијарди долара "црног буџета" из џепа америчких пореских обвезника, и даље крију да раде на најмање дванаест антигравитацијских платформи.

Биће да "Боинг" крије напредну свемирску технологију јер би њено постојање доказало оно што многи заговорници бесплатне енергије говоре о Николи Тесли - да је он открио антигравитацију и начин њеног коришћења као неисцрпног и скоро бесплатног извора енергије. Уз помоћ антигравитације, могућа је и левитација објеката, а најшира јавност тек одскора почиње да увиђа и друге бројне начине њене примене.

Покојни геније и проналазач је те чињенице чак и назначио пре смрти. Виљем Р. Л у свом делу Occult Ether Physics: Tesla's Hidden Space Propulsion System and the Conspiracy to Conceal It каже да се Теслино предавање на Институту за заштиту имиграната од 12. маја 1938. године односило на његову динамичку теорију гравитације. Тесла је тада рекао да је развио "једно од два открића која ће имати далекосежан утицај, која сам детаљно разрадио 1893. и 1894. године". И заиста, Тесла је од 1928. године полагао права на патент за летећу машину истовремено налик и хеликоптеру и авиону, за коју се сматра да би имала антигравитацијски погон.