'Поводом "Спутњиковог" антисрпског чланка "Анкета: Украјинци много воле свога „Љотића"''

Ово поредити са Љотићем?! (Фото:
© Youtube/Stepan Bandera)
Руси, браћо, срамота је - одјебите већ једном "Спутњика"!
 

Хвала вам, и ви некада Срби, не треба нам такав "Спутњик". Укините већ једном ђубре који шири мржњу између Срба који су још увек Срби. Мало ли је што "Спутњик" слави једног од највећих српских џелата - Порука "Спутњика" Србима: "Милован Ђилас је антички херој модерног доба", него нам се , поредећи Љотића са украјинским Павелићем, набацује да смо издајници. 

Руси, ако таквих има у Амбасади Руске Федерације у Републици Србији, требало би да већ једном науче коме се обраћају - јер они су, на челу са тенисером Чепурином, на крају одговорни шта подмеће милогорска говнарија преко руске информативне службе.

Димитрије Љотић јесте био издајник. Али частан. Постоји таква категорија. Издао је зато што је веровао у (можда) погрешно, да је ционистичо исто што и антисрпско. Димитрије Љотић је веровао  - и то животом платио, када је олошу, и српском и руском, које мисли у релацијама "а где сам ту ја" и шта се исплати, рекао да зна шта је узрок злу. Није на Русима, поготову не њиховим милогорским  плаћеницима, да Србима соле памет какав је био Димитрије Љотић, и да га још, Боже прости, стављају у исти кош са ватиканоидима. Јебите се, браћо Руси, ако ћете ви нас учити издаји. Ми то знамо боље. Не изазивајте, не тражите ђавола. Јер ако натерате Србина да изда СЕБЕ, а не вас варијанте Срба... погледајте Хрвате, било да су јадрански, било "украјински" - да ли то хоћете?


Поштовани српски читаоци, сад извол'те "Спутњика".  Не знам да ли га инструира кремаљски ђилкош што носи сатове од преко пола милиона долара или неко други, али је то, сад сам уверен, најобичније милогорско на руским петоколонашким уздама пропагандистичко ђубре:


Анкета: Украјинци много воле свога „Љотића"


Скоро 30 одсто Украјинаца сматра Стјепана Бандеру једном од најзначајнијих личности у историји те земље.

Главни идеолог Организације украјинских националиста (УПА) у анкети је скоро претекао кнеза Владимира Великог, који је покрстио Кијевску Русију, пише „Лајф“.