САД у рату против сопствених грађана - Индијанаца. И кад већ не може у Сирији, уведена зона забране летења изнад Стендинг рока... (Видео)

Видим да ни преститутке, ни убисмо-се-од-родољубља-и-русофилије медији не извештавају о Другим индијанским ратовима у САД.

Можда се не ваља, али за сваки случај ево два примера:

1. Article: Real Video from Today in North Dakota, for those who have strong stomachs and some sense of Justice | OpEdNews





Б92 о још једном злоделу Путинове агентуре: "Медвед напао Aмериканца у Трансилванији, па побегао у шуму"

Плаћеничка душа (Фотографија: Гети имиџис)

Румунске власти су саопштиле да је 20-годишњег Aмериканца у граду Брашову у Трансилванији напао мрки медвед.

Портпарол хитне помоћи Чипријан Сфрежа је агенцији AП изјавио да је Aмериканца данас у шумовитом делу Брашова напао 100 килограма тежак медвед.

Moon of Alabama: "Пет највећих донатора Клинтонове су Јевреји" - да ли је ова реченица, и чињеница, антисемитска?

С лева на десно: С. Доналд Сусман, Џ. Б. Прицкер, шерил сабан, С. Данијел Абрахам, Фред Ајченер, Џорџ Сорош, Хаим Сабан и Џејмс Симонс. Извор: How mega-donors helped raise $1 billion for Hillary Clinton - The Washington Post.

Пет највећих донатора Хилари Клинтон су Јевреји - каже рабош њене председничке кампање.

Ццц, нешто није у реду са горњом реченицом. Није ли антисемитска? Је л' Трампова? Ко је прочита може да помисли, и с разлогом, да постоји некакав клуб богатих Јевреја који контролише кампању Клинтонове. можда и њу саму. А звучи као да је истргнута из оног фалсификата од Протокола сионских мудраца. Мора бити да је антисемитизам.

Али је и истина.

О лажним Илирима и Старосрбима

У Срејовићевој књизи научних есеја „Илири и Трачани” налазе се неколике његове сасвим јеретичке мисли


Гамзиград (Фото Википедија)
Један од наших најпознатијих археолога, академик Драгослав Срејовић, био је зналац многих тајни овог света, ерудита каквог је тешко наћи.

Овај научник нам је откривао крунске чињенице, као чврсте ослонце за будућа истраживања. Међутим, Срејовићево мишљење о Илирима и Трачанима, на Балкану и шире, на Медитерану, откривамо тек у његовој збирци научних есеја („Илири и Трачани”, Београд, СКЗ, 2002) – делу које је постхумно објављено. Ту се показало да је Д. Срејовић током последњих својих деценија међу нама имао пред очима необично јасну и за њега нимало тајанствену појаву „Илира“. Поуздано је, баш као старовековни, римски писци, разликовао „правозване Илире“ (Iliri propriae dicti) од лажних.

За живота се о тим својим сазнањима није изјаснио. Бар не у Србији, а изгледа ни другде.

Хиперсонична ракета дошла на Камчатку

Војска извршила прву успешну пробу "пројекта 4202", који развија брзину од 15 Маха


Фото: РИА Новости/ Сергей Пятаков

Хиперсонична летелица под ознаком "пројекат 4202" (такође и као 15ЈУ71) је 25. октобра успешно тестирана током лансирања из реона Домбаровски у области Оренбург на полигон Кура Камчатка. Ово је први потпуно успешни тест оружја способног да на максималној висини развије брзине реда 15 Маха, или 7 км/сец. За њену реализацију произвођач 15ЈУ71 - реутовска Научно-производна организација машиноградње -  ВПК "НПО Машиноградња" (АО «Военно-промышленная корпорация «Научно-производственное объединение машиностроения»  - Акционарско друштво „Војно-призводна корпорација „Научно производни систем машиноградње“ из Реутова у Московској области -  прим. прев.) је морала да спроведе обиман програм замене увоза.

Хиперсонична летелица (гиперзвуковой летательный аппарат- ГЗЛА) 4202 треба да замени конвенционалне бојеве главе на перспективним интерконтиненталним балистичким ракетама. Апарат почиње да ради на висинама реда 100 км, а лети ка циљу брзином од 5-7 км/с. Пре уласка у густе слојеве атмосфере, хиперсонична летелица непосредно изнад циља врши сложен маневар, отежавајући своје пресретање средствима противракетне одбране.