Славица Ђукић: Трибина "Ћирилично писмо у тржишним комуникацијама" на овогодишњем Сајму књига

Ћирилица је стуб националног и културног идентитета


Извор за фотографије: Ћирилица у тржишним комуникацијама

Донет је закључак да се обави истраживање јавног мњења о односу потрошача према ћириличном писму. Биће то прво истраживање овог садржаја од 1945. године о примени ћирилице од стране потрошача. "Ћирилично писмо је ширином својих одлика средство веома погодно за комуницирање, за размену разнородне духовне продукције, ако је у добрим рукама и ако се њиме добро поступа", истакао је проф. др Миливоје Павловић.

Натоиди испробавали украјинско наоружање у (на) Донбасу


Инспекцијски тим састављен од официра из Канаде, Данске и Холандије се састао са командом 93. харковске механизоване гардијске бригаде Украјинских оружаних снага, о чему смо обавештени преко Фејсбук странице Генералштаба УОС.

Путин: "Узмимо пример Израела..." (Видео)


"Погибије цивила у Мосулу су у реду, погибије цивила у Алепу су злочин" - тако западни мејнстрим медији "обнашају" антируску пропаганду поводом Сирије. А зашто? Зато што Русија уништава америчку инвестицију од милијарди и милијарди долара - џихадисте, који би требало да сруше легитимну сиријску владу. Шта више, и америчка операција у Мосулу је упитна - САД тврде да се тамо боре против Исламске државе, али извештаји су, у најмању руку, контрадикторни.

У овом снимку, Путин истиче да, када је у питању начин како победити,  можемо учити од Израела, који никада не мења приступ и не допушта да ствари "иду својим током". Запад каже да су блискоисточни диктатори "чврсте руке", да владају сурово. А Израел, Израел није чврсторукаш?