Едуард Лимонов: Моји контрареферендуми - одговор Алану Жипеу


Алан Жипе, учесник на изборима за улогу кандидата републиканаца за француског председника (одакле је елиминисан Саркози, а води Фиjон), предлаже да се одржи нови референдум на Криму под међународним надзором.

Шта је Хекуба њему, или он Хекуби, јер Жипе је у Француској, а Крим у далекој земљи.

И зато, ево мојих контрапредлога:

Гилад Ацмон: Стварни разлози зашто је Израел у пламену

Руралне области Израела прекривене су боровим шумама. Бор је у овом региону однедавно, у палестински пејзаж је 1930-их година почео да га уводи Јеврејски национални фонд (ЈНФ) у склопу "повраћаја земљишта". ЈНФ је до 1935. године засадио 1,7 милиона стабала на површини од укупно 1 750 акара (7 081 998.74 m2, ако Гуглета не лаже - прим. прев.). Током педесет година, ЈНФ је посадио преко 260 милиона стабала на отетој палестинској земљи, у очајничком покушају да сакрије руине палестинских села уништених у етничком чишћењу и да прекроји историју.

Александар Јовановић: Не било вам тешко...погледајте како Пол Крејг Робертс препоручује "Спутњик"

Sputnik and Jill Stein Want A Vote Recount - PaulCraigRoberts.org

Apparently the Russian news site and the Green Party candidate want a vote recount that could remove “peace with Russia” Trump and install “nuclear war with Russia” Hillary...EXCLUSIVE: Jill Stein Tells Sputnik About Vote Recount Campaign

Или, у преводу:

"Спутњик" и Џил Штајн хоће поновно пребројавање гласова

Изгледа да руски информативни веб-сајт и председнички кандидат Зелене странке желе пребројавање гласова које би могло да отклони мир-са-Русијом Трампа и инсталира нуклеарни-рат-са-Русијом Хилари..."ЕКСКЛУЗИВНО: Џил Стајн за 'Спутњик' о кампањи за поновно пребројавање гласова"