Кад укроусташа блати Лукашенка

Кад бивши украјински амбасадор у Белорусији критикује Александра Лукашенка - да ли је то у ствари похвала белоруском државнику, или је укроусташа незадовољан што Белорусија преспоро иде ка свом "Мајдану" и самоиздаји и издаји словенског света?

Просудите сами.

Бесмертнијеву тужбалицу је прво објавио медиј из његове "домовине", Новости Украины. Последние новости Украины сегодня и за последний час / Гордон, а потом пренео веб-сајт Хартыя’97, тј. Charter'97 :: News from Belarus - Belarusian News - Republic of Belarus - Minsk, гласило другобелоруса којег помажу све сами пријатељи православне Белорусије: Канађани, Естонци, Пољаци...



Роман Бесмертни: Без обзира на своје "побуњеништво", Лукашенко је и даље нико


Читава привреда Белорусије је и даље у рукама Кремља, исто као што све њене ресурсе, системе безбедности и одбране контролише Руска Федерација

 

Roman Bezsmertnyi - Wikipedia (PHOTO: PHL)

Одбијање белоруског лидера да учествује на самиту Евроазијског економског савеза (ЕЕС), као и друге његове оштре изјаве и поступци, могу се објаснити економским тешкоћама Белорусије - изјавио је бивши амбасадор Украјине у Белорусији Роман Бесмертни за gordonua.com.

"Алекс Джонс: секретное оружие Трампа" и Александар Дугин на руској Цариград ТВ



Све америчке државе, и оне у Јужној и оне у Северној Америци, настале су на геноциду "домородаца", с тим да су се Сједињене Америчке Државе и развијале чинећи злочине и спроводећи политички, војни, економски и културни државни тероризам по целом свету.

И бели Американац је био задовољан, све донедавно нико од њега поноситији својом државом.