Упозорење за власнике ФБ страница на српском језику!

Ево једне класичне фишинг преваре за лаковерне власнике ФБ страница а претпостављам и кориснике који немају ФБ налоге, а која је управо послата мени – дакле није нешто што се дешава неком другом тамо.

...елем, запрети вам Фејсбук да вас је неко пријавио и да ће, ако не потврдите свој идентитет да вам блокира ФБ страницу. Наравно, Фејсбук ниђе везе са овом причом.

Наслов је везан за странице на српском језику јер на Фејсбук страници нападача видим да су мета само ове странице, тако да контам да је неко ко „баш воли Србе“ а Срби их богами имају на лагеру колико желиш – и обратно.

Да ли су ТВ серије уметност или забава

TELEVIZIJSKE SERIJE | Clio
Подела на праву уметност и комерцијалну продукцију толико нам је блиска и уобичајена да је део наше националне културе, али неке ствари се ипак мењају, каже Жан-Пјер Ескенази, француски социолог чија је специјалност аудиовизуелна култура. Професор естетике филма на Универзитету Нова Сорбона и аутор двадесет књига, долази у Београд 22. фебруара, а шира публика имаће прилику да га упозна већ наредног дана, 23. фебруара, када ће у Југословенској кинотеци с почетком у 19 сати разговарати са редитељем Гораном Марковићем, уз уводно излагање Невене Даковић, о феномену телевизијских серија. Дебата је насловљена по једној од Ескеназијевих књига „Телевизијске серије – Будућност филма?”, која је објављена и код нас у издању Клија у преводу Иве Брдар.