Ванземаљац у Београду: "Победа дала Вучићу мандат за проширење сарадње са Русијом"

© Sputnik/ Евгений Биятов
Резултат избора дао је Александру Вучићу мандат за наставак политике коју је и досад водио, па и кад је реч о сарадњи са Русијом, каже за Спутњик руски амбасадор Александар Чепурин.

Руски дипломата подсећа да је Вучић био јасан фаворит и да није разочарао своје присталице.

„Разлика у односу на следеће кандидате није неколико процената него неколико пута, и зато је то објективно јак резултат. Руски медији његову победу карактеришу са две речи — ’убедљива‘ и ’сигурна‘. Сам кандидат је ту победу назвао чистом. А наши кинески другови би је вероватно назвали гвозденом“, примећује Чепурин.

Препоруке за 3. април 2017.

1. Корибко и X22 Report


Прво да се извиним што још нисам превео други наставак Корибкове "Балканске стратегије Русије". Не знам да ли ћу стићи и данас. Како год, мислим да ће бити корисно да се читалац позабави и са...


Hybrid War Can Wreak Havoc Across West Africa (III) | Oriental Review 

 

PREVIOUS CHAPTERS:

Hybrid Wars 1. The Law Of Hybrid Warfare
Hybrid Wars 2. Testing the Theory – Syria & Ukraine
Hybrid Wars 3. Predicting Next Hybrid Wars
Hybrid Wars 4. In the Greater Heartland
Hybrid Wars 5. Breaking the Balkans
Hybrid Wars 6. Trick To Containing China
Hybrid Wars 7. How The US Could Manufacture A Mess In Myanmar

Замолићу вас за разумевање. С обећаним преводом касним, али превођење је 90% читање, гледање и слушање, а нашао сам неке ствари којима нисам могао да одолим. На пример, одслушао сам десетак пропуштених подкаста с омиљеног ми Јутјуб канала X22Report. Последњи је овај: 

The Shift From The Dollar To Global Gold Trade Has Begun - Episode 1244a - YouTube - In this news brief we will discuss the latest news on the economic collapse. We look to see if things are really that different. The central bank will not stop at just confiscating your wealth they will want your life. They want to enslave the people.