Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији: Огорчено отворено писмо и позив на протест поводом срамотне ослобађајуће пресуде злочинцу Рамушу Харадинају

 

Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији организује протест 28.04.2017 године, у петак у 12:44 часова (по времену Резолуције), испред Споменика захвалности Француској, који се налази на Калемегдану.



Породице и мајке убијених ће тога дана послати поруку француској влади на свој начин.

Позивамо вас на протест, због срамотне ослобађајуће пресуде француског суда злочинцу Рамушу Харадинају.

Пол Крејг Робертс: О Марин Ле Пен, опет

Paul Craig Roberts - Official Homepage

То што је Марин Ле Пен задобила довољно подршке бирача да из председничке трке избаци две старе француске политчке странке, и што је један од два кандидата за финалне председничке изборе 7. маја, толико је забринуло Вашингтон, ЕУ и француску елиту да су решили да мора бити поражена па шта кошта да кошта.

Вашингтон је на улице Париза на демонстрације извео припаднике "невладиних организација" које подржава Америка. Евроунијатска и француска елита тврде да је Марин Ле Пен злоупотребила фондове и сада траже неку рупу у закону кроз коју би јој одузели посланички имунитет и ставили иза браве.

Пол Крејг Робертс: Само Марин Ле Пен заступа Француску

Paul Craig Roberts - Official Homepage

Марин Ле Пен је једини кандидат за француског председника који заступа Француску. Сви остали су представници Вашингтона и ЕУ. Зашто Французи нису у стању да препознају очигледне чињенице? Француска је умрла са Шарлом де Голом. Генерал Шарл де Гол је био последњи француски председник.

Вашингтон је, наравно, Де Гола мрзео, јер он није дозвољавао да Француска постане део Америчке империје. Држао је Француску изван НАТО-а. Де Гол је схватао да је НАТО непотребан као војни савез, јер није било никакве опасности од совјетског напада на Европу. НАТО је и тада био начин Вашингтона да Европу апсорбује у Америчку империју. Стаљин је савршено јасно ставио до знања да неће бити совјетске инвазије када је елиминисао сопствене неоконзервативце, који су желели да успоставе совјетску хегемонију у целом свету. "Социјализам у једној земљи", била је Стаљинова парола када је убијао совјетске неоконзервативце.

Препоруке за 27. април 2017.

1. Коментаришући вест Руско-ционистички односи: Израелски министар одбране у новој посети Москви рекао сам да се Израелци спрдају с Русима, али да ипак не смеју да у Сирији чине све шта им падне на памет.

Погрешио сам: Израел Русију ич не зарезује - осим ако се руски шогуни и цар нису сагласили да им сиријски савезник може да буде бомбардован.

Руски "Спутњик", без речи осуде:

Израелска авијација бомбардовала аеродром у Дамаску (видео) - Израелска авијација бомбардовала је складиште либанског покрета „Хезболах“ у подручју међународног аеродрома у Дамаску, саопштио је Ројтерс, позивајући се на извор у обавештајној служби из региона. Експлозија је изазвала јак пожар...

Накнадно, у истом уздржаном, ако не и саосећајном стилу:

"Зашто је Израел бомбардовао Дамаск (видео) - ...„Пошто Иран, користећи инфраструктуру у Сирији, пребацује наоружање (ракете, ПВО) за групу Хезболах у Либану, Израел ће се борити против тога. Када стигне информација да стиже партија наоружања и да се истовара у складишта, ми их уништимо. То се радило више пута, и нажалост, овај неће бити ни последњи“, рекао је Кедми."...