Раскринкано фалсификовање података који наводно доказују да постоји "глобално отопљавање"

Да, светски лидери, а посебно из Европске уније, нападају председника Трампа зато што је САД изузео из Париског споразума о климатским променама, споразума који би Американце оштетио за милијарде и милијарде долара, али нов извештај са анализом три сета података који се објављују под називом Просечна температура површине у свету - ГАСТ (Global Average Surface Temperature - GAST), података које су обезбедили НАСА, Државна управа за океане и атмосферу Министарства трговине САД и Центар за климатска предвиђања и истраживања "Хедли", доказује да је председник учинио праву ствар.

Према извештају "О валидности података" НАСА-е, НОАА-е и 'Хедлија' о просечним површинским температурама", за који су рецензије дали администратори, научници и истраживачи америчке Агенције за заштиту животне средине, Масачусетског технолошког института (МИТ) и других водећих америчких универзитета, ти подаци су тендециозно прилагођавани:

Видео упутство за инсталирање Дебијана 9

Debian -- The Universal Operating System

Линукс чини чуда. Тако смо један амерички капетан и ја постали "пријатељи" - после свађе, када сам реаговао што је на страницу Ем-Икс Линукса на Фејсбуку поставио слику америчког митраљеза којим се управља помоћу једне Линукс дистрибуције - јер сам сматрао и сматрам непримереним да се на заједничкој страници корисника из целог света пропагира оружје "највеће зликовачке организације у историји" - а ево сад препоручујем и рад једног Украјинца, који је у коментарима више пута исправљао посетиоце да му нагласак није руски него украјински.

И да ствар буде још гора, млади Укроп ми је чак и симпатичан.

Малагурски и "Спутњик" рекламирају српски извоз: "Србија затрована заувек!" (ВИДЕО)

© Sputnik/

Александар Јовановић / Ћирилизовано: Србији је мало злочина НАТО-а и затрованих ДЕЛОВА ТЕРИТОРИЈЕ Републике Србије, него још треба да трпимо штеточински дилетантлук канадског (ваљда) Србина на руским парама.

Руси, бре, поразмислите мало шта Србима чините са оваквим "Спутњиком". Или престаните да увозите и једете српско "уранијумско" воће.

У сваком случају, мичите посрбљену, али ипак вашу, медијску недоученост са српског интернета!

Срамно је што руски медиј српску трагедију користи за infotainment, да нам - осиромашеном пропагандом - "помогне" да још више омрзнемо заједничког непријатеља.