Миомирис туђег говнета: Може Велика Британија, нипошто Србија

Прије тачно десет година Русија је забранила дјеловање Британском савјету у Санкт Петерсбургу и Јекатаринбургу, док и данас у Српској исти несметано одређује културну политику


Извор за фотографију: Миомирис туђег говнета: Може Велика Британија, нипошто Србија • Фронтал.СРБ


Црни Харви!

Ових дана у жижи западне штампе налази се моћни холивудски продуцент кога на десетине жена оптужује за насилно и недолично понашање и злоупотребу позиције утицајног филмског продуцента. Готово из сата у сат обзнањују се његове нове жртве, а глумци и глумице се, помало сензационалистички, утркују у томе ко ће дати ефектнију изјаву у оптуживању за такво понашање.

Гилад Ацмон: Деловање јеврејске квантне механике на примеру Јеврејина "бранитеља Палестинаца"

Gilad Atzmon

У претходном чланку, Гилад Ацмон: Јудаизам, ционизам, конфлација и јеврејска квантна механика, говорио сам о квантној природи Кошер Тројства, устврдивши да је данашњи јеврејски идентитет обликован као триполарно магнетно поље у којем је један пол религија, други - раса, а трећи политика и култура. Кад јеврејска политика и култура (Израел, ционизам, јеврејски лоби, банке, медији итд.) дођу под удар критике, неки Јевреји тврде да су "расно увређени" - иако расу, биологију, крв или етничку припадност нико није ни поменуо. Када се критикује јеврејски расизам ("изабраност", израелски расни закони итд.), има Јевреја који сматрају да су угрожени јер им је нападнута религија. Када им се религија или нека опсцена јеврејска верска учења омаловажавају, многи Јевреји одмах кажу да је критиковање њихове религије исказ расне нетрпељивости у најсировијем облику.