Операција "Наследник" за одлазак Владимира Путина?

Владимир Путин © KM.RU, Филипп Киреев

Пауза са предлагањем кандидата из партије власти - покушај да се одигра још једна "игра"?


Данас, у руским политичким круговима, мало ко сумња да ће странка "Уједињена Русија" предложити Владимира Путина за четврти председнички мандат. Или да ће он предложити сам себе и четврти пут постати председник Русије.

А ја предлажем да шпекулишемо: шта ако продужена пауза са номинацијом кандидата из партије власти није ништа друго до покушај да се игра још једна "игра"? Путин одлази да се поново врати,  касније. Иначе, у овој верзији има више логике него у четвртом председничком мандату 2018. године ...

Шта је заједничко председнику општине Жабаљ, шефици српског издања "Спутњика" и "свим Русима"?

Децентан outfit. "Ајфон". Справица лепа и корисна, али пре свега доказ да сте успели у животу, да знате шта је in и да вам, као оствареном човеку, није тешко да за то исповртите колико год треба долара.

Ево примера:


ROZE "AJFON" IZ BUDŽETA Jedna opština u Srbiji novac građana bahato trošila na skupe provode, izmišljene plate, i putovanje u Italiju - Predsedniku opštine meštani već dali nadimak "Čeda ajfon": Čedomir Božić

ŠEFICA SPUTNJIKA GOVORI ZA EKSPRES | Ekspres.net - A ko god bi pomislio da joj iznad stola na zidu kancelarije smeštene na beogradskom Dorćolu visi slika Vladimira Putina (o kojem je, inače, napisala i knjigu), pogrešio bi. Jer redakcija Sputnjika se ne razlikuje od bilo koje zapadne redakcije. Ljubinka ne koristi ruski „jotafon” već američki „ajfon” („U Rusiji svi koriste ‘ajfon'”).