"Што је Aмерика Израелу да Русија постане Србији"

Александар Јовановић / Ћирилизовано:

Из муља и погани српске партијашке демократије под окупацијом и колаборантског дневника "Данас" изронило је и ово... Шта?

Što je Amerika Izraelu da Rusija postane Srbiji је незналачка дупеувлака јачима у виду предлога срдачноподаничке стратегије Србије у међународним односима.

Нећу се много трудити да доказујем да несретни Александар Ђурђев или не зна о чему говори или напросто лаже. Јер шта рећи на ову реченицу, на пример: "Aмерика је 40-их година 20. века помогла Израелу да направи своју државу, а данас њихов однос је такав да једни друге називају браћом."

Чусте ли ви да је (бели) Американац икада икога назвао братом? У вазалном односу према банкарском картелу и власницима будуће Државе Израел од 1913. године, када је донет Закон о Федералним резервама, што се касније проширило и на саму ционистичку творевину, и/или због вјерују своје верзије хришћанства (више: Хришћански ционисти у САД), Американци на Израел гледају као на усуд - у најбољем случају. То је, по мени, најсликовитије изразио амерички председник Ричард Никсон, када је, видевши да им прилази Хенри Кисинџер, прекинуо саговорника са: "Пст, ево иде мој Јеша." Што му, мислим на скоро неприкривени антисемитизам, није сметало да према ционистичком ентитету буде једнако смеран и широке руке као и његови претходници, па и набеђени антисемита Линдон Џонсон, за којег се тек касније открило да је по мајци - Јеврејин.

Речју, Руси, браћо, не бојте се. Нема опасности "да Русија постане Србији оно што је Aмерика Израелу". Јер не само да није могуће због реда величина, степена развијености и независности, него и нема тог Србина - осим, можда, каквог зависника од западних "грантова" - који би хтео да му Рус, уместо брата, буде вазал. За такве ствари (и послове у којима испадате јебена страна) имате Хрвате, и Павелићеве и Ђукановићеве.

Уосталом, апсолутно је нетачно и то да "постоји велика сличност између Срба и Јевреја". Јер Јеврејин, ако је верујући онда обавезно, али и ако није, на нас "гоје" гледа као на људску стоку, о чему пише и један њихов покајник у Ex-Chabad Member Exposes Trump Family Cult - henrymakow.com, што предлажем да прочитате пре но што погледате још једно недело српске политикантске и преститутске "елите".

Да простите...

Što je Amerika Izraelu da Rusija postane Srbiji


* Verujem da će srpska diplomatija vrlo brzo priznati Jerusalim kao prestonicu Izraela

Naš iskreni prijatelj je Rusija koja se kroz istoriju, ali i sada dokazala da je prijatelj Srbije, jedina koja je uzela u zaštitu Srbiju kao sto je Amerika štitila Izrael.

Piše: Aleksandar Đurđev I 27. decembar 2017. 17:30

Foto: Medija centar

Postoji velika sličnost između Srba i Jevreja. Obe države imaju za svoj temelj krv i kosti svojih predaka. Naročito u Drugom svetskom ratu gde su i jedni i drugi ubijani na najzverskije načine. Očigledno da se žrtve ne vrednuju isto, jer nekoliko decenija kasnije srpski narod se ponovo našao u zbegu i krvnički je ubijan, oteto mu je srce Kosovo i Metohija, rušene su crkve, zgrade, mostovi, spisak nema kraja.

Којих пет картела владају Сједињеним Америчким Државама и светом?

Илустрација преузета из The 5 Cartels that Rule America and the World

Американци су испрограмирани да се гложе по страначкој основи, стално упирући прстом на супротну страну, једнако лажну левицу или десницу - што је добро позната тактика "завади па владај", којом се пук спречава да препозна, усредсреди се и на нишан узме дијаболичне агенте стварне власти.

Та стварна власт нит су републиканци, нит демократе, него продужене, и не баш скривене, руке инстутуција које су, удружене, стекле застрашујућу моћ. Ти картели одређују карактер света и сваког аспекта живота, непрестано маневришући да још више зависимо од њих, у свим својим потребама.