Пол Крејг Робертс: Нова америчка нуклеарна доктрина је производ либерал-прогресивних лефтоида, углавном Јевреја

2018 Nuclear Posture Review
Америчке власти су у ђаволским рукама. Доказа за то има и превише. Рецимо овај од данас (2. фебруара), извештај Одбора за обавештајну делатност Представничког дома што показује да су ФБИ, Министарство правде (sic) и Демократски национални комитет учествовали у завери против америчке демократије и председника САД, уз пуну подршку преститутки.

Али као да то није довољно, данас је такође објављен 2018 Nuclear Posture Review / "Преглед ставова о нуклеарном наоружању и његовој употреби за 2018.". У ранијим прегледима, нуклеарно оружје се сматрало неупотребљивим, осим за одговор на нуклеарни напад. Претпоставка је била да нуклеарно наоружање нико неће употребити. Увек је постојала могућност да лажна упозорења о испаљеним ракетама противника доведу до притискања нашег нуклеарног дугмета, чиме би се покренуо Армагедон. Током Хладног рата било је пуно лажних упозорења. Председник Роналд Реган био је веома забринут због лажног упозорења које би резултирало масовним изгинућем и уништењем. Због тога је окончање хладног рата био његов главни циљ, којег је и остварио. Админисдтрацијама наследника није требало много времена да оживе хладни рат.

Нови амерички ставови о нуклеарном наоружању и његовој употреби су несмотрено, неодговорно и дестабилизујуће удаљавање од претходних ставова. Употреба чак и малог дела постојећег нуклеарног арсенала Сједињених Америчких Држава би била довољна да уништи сав живот на земљи. Ипак, у најновијем Прегледу  захтева се још нуклеарног оружја, за које се каже да је "употребљиво" и да је његова употреба оправдана у "првом удару", чак и против земаља које немају нуклеарно оружје.

Што је лудачка ескалација.

Лудачка, јер свим држава говори да америчке власти верују у оправданост прве употребе нуклеарног оружја против неке - и сваке - земље. Нуклеарне силе као што су Русија и Кина ово сигурно виде као знатан пораст нивоа опасности од Сједињених Америчких Држава. Одговорне за овај документ би требало послати у установе за с ума сишавше, да не буду на местима с којих могу да активирају нову доктрину.

За њену агресивност криве Трампа. Међутим, документ је производ неоконзервативаца. Трамп је, а и то можда, могао да спречи објављивање, али с обзиром под каквим је притиском сталних оптужби да је у дослуху с Путином покрао председничке изборе од Хилари, он не може да себи приушти сукобљавање с неоконизованим Пентагоном.

Неоконсервативци су мала група завереника, већином Јевреја циониста повезаних са Израелом, од којих неки имају и двојно држављанство. Управо они су створили идеологију америчке светске хегемоније, по којој је главни циљ америчке спољне политике спречавање израстања неке, ма које, државе у силу која би ограничавала амерички унилатерализам. Пошто неоконзервативи контролишу спољну политику САД, јасно је откуд америчко непријатељство према Русији и Кини, и коришћење америчке војске за уклањање влада на Блиском Истоку за које Израел сматра да су препрека експанзији Израела. САД већ две деценије војују по Блиском истоку - за Израел. Ова чињеница показује сву моћ и утицај неокон-лудака. Уопште не треба сумњати у спремност лудака лудих као неоконзервативци што су да покрену нуклеарни напад на Русију и Кину. Изгледа да руско и кинеско руководство нису свесни опасности какву неоконзервативци представљају. Никада у толиким мојим интервјуима са Русима и Кинезима не уочих да су свесни значења неоконзервативне идеологије. Можда је за њих превише лудачка да би се о њој размишљало.

Идеологије каква је неоконзервативна нису засноване на чињеницама, већ на сновима о светској хегемонији. На чијем путу се испречише Русија и Кина. Спознавши границе америчке конвенционалне војне силе - јер "суперсила" САД ево већ 16 година није кадра да потуче неколико хиљада авганистанских талибана с лаким наоружањем - неоконзервативцима свану да би "обичан" напад на Русију или Кину водио потпуном поразу америчких снага. Због тога, неокончад нуклеарно оружје прогласи одговарајућим за први напад и сневано уништавање Русије и Кине.

Идеологије у несагласју с чињеницама стварају своје виртуелне светове. Вера у сопствену идеологију такве врсте чини да њени творци и реализатори нису свесни колико су опасни и по себе и читав свет.

Председник Трамп би - да није потпуно корумпираног обамаидног Министарства правде (sic) и Еф-Би-Аја, потпуно корумпираног Демократског националног комитета под контролом Клинтона и потпуно корумпираних америчких и европских преститутки, што сви здушно и здружено раде да униште Трампа као председника тако што му смештају да је руски агент - а будући да му је јасно да нови "нуклеарни ставови" Пентагона могу само да погоршају а никако допринесу нормализацији односа с Русијом, најрадије тај ђаволски документ покопао, јер је опасан за читаво човечанство и сав живот на Земљи.

Међутим, захваљујући америчким либералпрогресивним лефтоидима, свет је у већој опасности од нуклеарног оружја и потпуног уништења него што је икада био током претходног хладног рата са Совјетским Савезом.

Сарадњом с војно-безбедносним комплесом и Хилариним Демократским националним комитетом, либералпрогресивни лефтоиди су се дискредитовали во вјеки вјеков. Сада сваки мислећи припадник човечанства увиђа да је план неоконзервативаца о употреби нуклеарног оружја ради уклањања ограничења америчком унилатерализму пропагандистички производ лудачког "министарства истине" и либералпрогресивних лефтоида с покличем "Хегемонија или смрт!"

Добиће - смрт. Свију нас.


Претходно од истог аутора: Пол Крејг Робертс: Или чини шта ти Вашингтон каже или се бори - Русија нема другог избора
Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: The Nuclear Posture Review - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на MX Linux