Оружане снаге САД имају одсек за миметички рат

Извор за илустрацију: Гардијан

"Мим је реч коју је сковао познати контроверзни биолог Ричард Докинс. Од грчке речи mimeme – имитирати, опонашати. Он је искористио ову реч како би назвао такозвану јединицу преноциоса културе – својеврсни репликатор који се генерацијски преноси и помало мења како би обликовао одређену културу. Интернет је преузео реч мим како би назвао појаву масовног ширења одређених модификованих, махом шаљивих слика интернету које постају виралне и општепознате. Комуникација мимовима постала је систем идентификације надолазеће генерације мислећих грађана која су посветила већи део свог слободног времена интеракцији на друштвеним мрежама." - Жабац Пепе и виртуелна идеологија – Журналист

Умеће информационог ратовања...Тајмс оф Израел: Why MDA depends on you



Алал вера...https://www.timesofisrael.com/

Израелци су мајтори, нема шта. Ово што следи је пропагандно деловање у правцу хомогенизације сопственог народа, у земљи и свету, и јачању подршке од других циониста, пре свега англоциониста у САД и Некада Великој Британији. Али, не бране они ни другима...
Уживам у електронској пошти на коју сам се претплатио. Јесте да ме је ово писмо омело у превођењу (онога што обећах у претходном јављању), али волим да видим мајсторски рад ма чији био. И, пошто је лепо бити несебичан, извол'те, на:

Why MDA depends on you

Times of Israel Offers
offers@timesofisrael.com: acojovanovic@yandex.com   
today at 17:59
 
SPONSORED ADVERTISEMENT
Right now in Israel there is a real fear that another war may not be far off. As Israel's ambulance, blood-services, and disaster-relief organization, Magen David Adom has 166 emergency medical stations throughout Israel and 15,000 EMTs, paramedics, and first-responders ready to respond to any attack.

Support from Americans like you is needed now more than ever. Your gift will help supply MDA with the vehicles, equipment, and training they need to respond to any kind of emergency and save lives. Protect the future of Israel and make a donation today.

Yes, I want to save lives in Israel.
Contact AFMDA
For information about sponsoring additional medical equipment,
including ambulances and Medicycles, contact your regional AFMDA office. 
 

Спутњик покреће акцију подршке руском новинару у Украјини (и једна најава)

Спутњик покреће акцију подршке руском новинару у Украјини

 

© Sputnik / Владимир Трефилов. Страница Кирила Вишинског на Фејсбуку је овде.

 

Агенција МИА „Русија севодња“ на друштвеним мрежама покреће хаштаг #TruthNotTreason као знак подршке Кирилу Вишинском, руководиоцу портала РИА Новости Украјина, који је ухапшен 15. маја и кога је Кијев осумњичио за издају државе.