Такозвана избегличка криза и стварање Великог Израела


Све је очигледније да поплава избеглица служи остваривању јеврејског плана за стварање Великог Израела (Ерец Израел). Ако нисте упознати с тим концептом, Велики Израел је велики појас земљишта од Нила до Еуфрата којег је Израиљу наводно обећао Јехова.


Пусти Јеврејина на праг, он ће и у кућу.

Велики Израел је далеко већи од садашње државе Израел, а пошто се садашња колонизација Јевреја жестоко оспорава,  потребни су драстични догађаји да би могли да протерају аутохтоне семите (Арапе) и инсталирају нову државу.

Исламска држава, која је и раније радила за израелску обавештајну службу (Мосад), већ је освојила добар део територије на којој треба да се простире Велики Израел.
 

Исламска држава добија средства, помоћ, оружје, обуку и регруте из Сједињених Америчких Држава, Велике Британије, Саудијске Арабије и Израела. Иако јеврејска штампа шири сензационалистичке приче о некаквом холокаусту Исламске државе, Исламска држава никада није имала намеру да нападне јеврејску државу. У ствари, сви садашњи ратни сукоби на Блиском истоку, а посебно у Сирији, су део завере да се знатно прошире границе Израела. Саудијска Арабија, коју су основали Јевреји и одакле вехабијска Исламска држава и потиче је сређена, однедавно је и Египат ту негде, тако да има само још неколико несвршених послова.


Можда на први поглед није јасно како се Исламска држава уклапа са јеврејском. Али једноставно је, план је следећи:

- Натерати аутохтоно муслиманско становништво да бежи са простора Великог Израела тако што ће бити изложено терорисању америчким бомбама, Исламском државом, Ал Каидом итд.

- Искористити јеврејску контролу над имиграционом политиком Европске уније за подстицање Арапа да беже из Великог Израела што даље могу.

- Стварати стварне и измишљене сценарије по којима европске Јевреје прогањају Арапи "анисемити" (нпр, бајка "Шарли Ебдо", а затим те преплашене Јевреје охрабривати да учине Алију (пресељење у Израел).

- Западу злочине Исламске државе приказивати преко јеврејских медија, тако да се створи утисак да је интервенција Запада у региону апсолутно неопходна.

- Охрабривати и потпаљивати сукоб цивилизација у свакој европској земљи, сукоб који ће неминовно проистећи због поплаве Арапа, и уверити Европљане да у новом крсташком рату треба да буду на страни прогресивних Јевреја а против назадних муслимана. Групе као Енглеска одбрамбена лига су створене да управо то раде.

- Користити мултикултурализам за слабљење и неминовно уништење европских народа кроз насилну асимилацију, одстрањивањем највећих хуманитарних критичара Израела - суштински највеће претње јеврејској хегемонији.

Дакле, као што можете видети, Израел ће се добро окористити слањем Арапа све до северне Европе и утеривањем страха у кости европским Јеврејима тако да се селе у Израел. Није битно да ли ће сви Арапи напустити Велики Израел, све док је под јеврејском контролом.


Ето, народе, како Исламска Држава доводи до велике израелске државе.

Ћирилизовано: Аутор овог текста је препоручио чланак Израела Шахака са предговором Мишела Чосудовског: “Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East | Global Research - Centre for Research on Globalization. Придружујемо се препоруци и вашој пажњи препоручујемо још један рад, незаобилазан у разумевању улоге циониста у садашњој "избегличкој", али и у многим другим кризама: Дајана Џонстон: Aнтисемитизам je животна потреба Израела (или актуелна реприза) - (ажурирано).

Аутор: Кајл Хант
Извор: Renegade Tribune
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!