Мирослав Лазански нема пооојма!

Ево шта написа наш вајни војни аналитичар


 
"У војном смислу, НАТО уласком Црне Горе не добија скоро ништа. Можда највише 300 војника за „топовско месо” у операцијама широм света и под страном командом. Аеродроми и луке Црне Горе немају велики капацитет прихвата, пошто су стандарди НАТО-а, да би им нека лука или аеродром били и сталне базе, могућност пријема и логистике највећег брода и највећег авиона. А то су нуклеарни носач авиона класе „нимиц” од 100.000 тона и транспортни авион типа „галаксија”. Јер „Нимиц” нема где да пристане у Црној Гори. Може само да остане испред луке. Ипак, НАТО-у је политички важан улазак Црне Горе, јер ако се не шири – он стагнира. Попут сваке мултинационалне компрадорске компаније. Нови простор и ново тржиште. То је оно што Црна Гора уноси у алијансу. Какве реформе и демократија." - Политика Online - Стрико

Уских је Лазански погледа, застарела школа. Оружја и силе има разних врста. Миломонтенегрине нису још честито ни примили у НАТО, а већ доприносе:

Црногорац Америма довео 40 проститутки 

Долазак америчког носача авиона УСС Хари С.Труман у Сплит, изазвао инвазију промотерки "најстаријег заната на свету"

 

 
Долазак највећег америчког носача авиона УСС Хари С. Труман у Сплит, изазвао је велико интересовање јавности у целеом региону, али, довео и до несвакидашњег самита "пријатељица ноћи".

Како пише Слободна Далмација, један црногорски макро ангажовао је групу од око 40 “дама ноћи” из Србије и Црне Горе које ће бити на располагању војницима.

На сајтовима специјализованим за уговарање сусрета клијената и промотерки најстаријег заната на свету, процењује се да би оне, како пише тај лист, могле да зараде и до 500 евра по једном "дружењу".

О коликом бизнису је реч, најбоље говори податак да је амерички носач авиона прави мали град, односно да у својој утроби осим великог броја авиона, хелиохоптера и осталих "машина за убијање" носи и око 5.500 чланова посаде.


Извори:
- Политика Online - Стрико
- Црногорац Америма довео 40 проститутки | Регион | Novosti.rs
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!